Evert Santegoeds pissig: ‘Tegen mij ontkende Rachel Hazes alles!’

Evert Santegoeds heeft er gemengde gevoelens bij dat Rachel Hazes in de Nieuwe Revu zo uitgebreid vertelt over haar zelfmoordpoging. “Toen wij het destijds schreven begon ze een kort geding.”

Rachel Hazes en Evert Santegoeds © YouTube, SBS

Rachel Hazes heeft aan Nieuwe Revu een groot interview gegeven over haar zelfmoordpoging van jaren geleden. Ze vertelt er tot in detail over. “Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht”, legt ze bijvoorbeeld uit. “Het emmertje zat vol.”

Evert kritisch

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het opvallend dat Rachel nu zo openhartig is. “Nu wel, want toen wij het schreven in die tijd, ontkende ze het en is ze zelfs een kort geding begonnen en hebben wij moeten rectificeren, omdat ik niet wilde zeggen van wie ik het had. Inmiddels denkt ze er anders over en is ze er wel openhartig over”, zegt hij in Shownieuws.

Albert Verlinde, die een goede relatie heeft met Rachel, daarop: “Ja, maar ik vind het wel begrijpelijk, want het is wel een soort verhaal wat je zelf in principe wil vertellen, zeker als ze zegt dat ze het verborgen heeft gehouden en ook later pas aan haar kinderen verteld heeft. Dan heb je een eigen patroon waardoor je denkt: ik wil het niet vertellen totdat ik er zelf klaar voor ben.”

Rechtszaak

Evert: “Maar het ontkennen en een rechtszaak beginnen is toch wat anders.”

Albert: “Ik heb er echt over na lopen denken, want je zei het net ook. Je wil het dus niet vertellen en op het moment dat je geen rechtszaak doet, dan moet je er wél over praten terwijl je er nog niet aan toe bent. De enige reactie van ‘ik wil er niet over praten’ is dit.”

Tooske Ragas: “Maar waarom nu wel en waarom bij deze Andries?”

Evert cynisch: “Omdat het boek eraan komt.”

Albert: “Nee, dat boek duurt nog wel eventjes.”

Interview

Het interview met Rachel op beeld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds denkt dat Rachel Hazes zo uitgebreid over haar zelfmoordpoging praat om haar boek te promoten. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen