Eva Jinek in verlegenheid, schunnige tafelgast begint over ‘boobies’

Eva Jinek is in verlegenheid gebracht door de behoorlijk schunnige ondernemer Michel Perridon. Hij begon gisterenavond in haar talkshow opeens over haar beroemde ‘boobies’-fragment.

Michel Perridon en Eva Jinek © RTL

Dertien jaar geleden zorgde Eva Jinek voor enorme hilariteit met beelden die eigenlijk niet voor de televisie bestemd waren. Terwijl ze zich voorbereidde op een journaaluitzending, overlegde ze met de mensen op de studiovloer of ze een extra knoopje van haar shirt open zou doen. “Anders zie je niks van het topje”, zei ze. Even later: “Boobies!”

Foute oom

Antoinette Hertsenberg zat gisteren in de talkshow van Eva om over cosmetische operaties te praten en de enorme invloed van social media op het zelfbeeld van vrouwen. Iedereen was het er wel over eens dat Kim Kardashian-achtige billen onnatuurlijk zijn en dat vrouwen vooral zichzelf moeten willen blijven. Maar er zat ook één foute oom aan tafel.

Die foute oom was Michel Perridon. “Een lekkere kont is lekker natuurlijk, maar dit is wel heel erg overdreven. Maar een beetje je lichaam… Tietjes wat groter… Dat is toch op zich voor een man niet zo vervelend?”, begon hij.

Eva zichtbaar ongemakkelijk: “Dat weet ik niet.”

Kleine borsten

Michel: “Ja, ik ben een man. Ik ben niet van de herenliefde. Ik vind het wel fijn om een mooie vrouw te zien.”

Splinter Chabot: “Je zegt: ‘Mannen willen gewoon een mooie vrouw zien’, maar een vrouw kan toch ook heel mooi zijn met juist hele kleine borsten?”

Michel kort en bondig: “Nee.”

Splinter: “Oh, dan leven wij in een andere tijd in een andere visie.”

Boobies

Michel begon toen over Eva’s boobies-fragment. “Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft voor televisie: ‘Ik heb een extra knoopje opengedaan.’ Weet je nog wie dat was?”

Eva na een paar seconde stilte: “Ik heb het niet voor de televisie gedaan en ik had hem dícht moeten doen, vooral omdat mijn moeder woedend werd. Ik ben helemaal afgeleid, want ik denk aan mijn eigen schuldbewustheid in deze. Ik draag ook tegenwoordig allemaal colletjes, het is allemaal opgelost.”

Michel: “Het is het eerste waar ik aan moest denken toen ik werd uitgenodigd, aan die uitspraak van jou.”

Eva: “Dat is echt zeker tien jaar geleden.”

Michel: “Ja, maar ik denk er nog elke dag aan.”

Eva: “Ik begrijp het. Jezus! Nou, dan heb ik echt wat goeds uitgericht. Ehmmm, ik weet niet meer waar ik gebleven was, Antoinette. Wat moeten we doen?”

Kritiek

Michel, die aan tafel zat vanwege een realityserie op Videoland, krijgt behoorlijk wat kritiek op social media. “Zoveel klasse, respect en creativiteit Splinter heeft, zoveel platheid en simpel denken heeft z’n overbuurman Michel Perridon. Geld geeft een mens geen klasse”, twittert Joy.

En Marcel: “Michel Perridon maakt alleen maar stuitend domme en platte opmerkingen. Wat een braakmiddel is dat toch…telkens weer.🤮”

Fragment

Het fragment van gisterenavond:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Michel Perridon een sympathieke man?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen