Cornald Maas walgt van Michel Perridon: ‘Hij ging te ver bij Jinek’

Cornald Maas vindt het walgelijk hoe ondernemer Michel Perridon zich woensdagavond gedroeg in de talkshow van Eva Jinek. “Hij bracht Eva terug tot een vrouwtje met lekkere tieten.”

Cornald Maas en Michel Perridon © RTL

Michel Perridon zat woensdagavond in de talkshow van Eva Jinek om de nieuwe RTL-serie Celebrity Apprentice te promoten. Hij gedroeg zich behoorlijk ongepast aan tafel, bijvoorbeeld door te zeggen dat vrouwen met kleine borsten niet mooi zijn. Verder bracht hij Eva in verlegenheid door te beginnen over haar boobies-fragment.

Schandelijk

Het was stuitend, aldus Cornald Maas gisterenavond, twee dagen later, aan dezelfde talkshowtafel van Jinek. “Michel Perridon die hier afgelopen woensdag zat, dat vond ik toch een van de meest schandelijke optredens die ik de afgelopen jaren op televisie heb gezien.”

Het kan niet door de beugel, vindt Cornald. “Zo iemand die jou benadert, het gaat om de intimiderende sfeer, die hier te gast is en zegt: ‘Oh ja, toen ik hier uitgenodigd werd moest ik meteen denken aan die keer dat jij je bloesje open knoopte’…”

Bloesje open

Cornald vindt het seksistisch. “Jouw hele carrière werd in een split second, terwijl jij al jarenlang talkshows presenteert, terwijl je een boek hebt geschreven, terwijl je documentaireseries over Amerika hebt gemaakt, teruggebracht tot een vrouwtje met lekkere tieten die een beetje d’r bloesje open had.”

Hij besluit: “Die sfeer die haat ik echt, die maakt voor mij echt dat volgens mij heel veel mensen hun verhaal niet durven te vertellen. Je voelt daar eigenlijk in een notendopje wat mensen overkomt die veel ergere dingen hebben meegemaakt van hoeveel lef je moet getuigen om zo’n verhaal te vertellen.”

Reactie Eva

Er volgde helaas geen reactie van Eva, omdat Angela de Jong erdoorheen begon te tetteren. Volgens Michel vond Eva zijn opmerkingen echter hartstikke leuk.

Eva genóót van hem, aldus Michel tegen Shownieuws. “Ze vond het heerlijk. We hebben elkaar zelfs nog drie zoenen gegeven na afloop.”

Fragment

Het schunnige tv-optreden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat schunnige types als Michel Perridon tegenwoordig worden verguisd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen