Albert Verlinde begrijpt Monique Westenberg niet: ‘Waarom nou?!’

Albert Verlinde vindt het onbegrijpelijk dat Monique Westenberg weer zo ontzettend de aandacht vestigt op haar relatieperikelen met André Hazes jr. “Ik begrijp het oprecht niet.”

Albert Verlinde en Monique Westenberg © SBS, Instagram

Monique Westenberg heeft de hele natie laten weten dat ze samen met haar zoontje naar New York is gevlogen om samen met haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. te onderzoeken ‘welke vorm we nodig hebben als gezin‘. Het lijkt erop dat de twee wéér samen gaan komen en alle showmedia duiken er dus bovenop.

Van de radar

Het is onbegrijpelijk dat ze zo de aandacht blijft zoeken, zegt Albert Verlinde in Shownieuws. “Waarom deelt ze dat? Je kunt toch ook [buiten de media om] zeggen: ‘We gaan gewoon als gezin proberen en ik ga er daarnaartoe en we zien elkaar daar’?”

Collega Evert Santegoeds: “Ze zegt ook juist dat ze een tijdje van de radar gaat.”

Albert: “Oh, ze doet het om aan te kondigen dat ze van de radar gaat, oké. Zo kan het ook.”

Evert: “Ja, dan moet je je er ook nog aan houden. Dat lukt ook niet altijd.”

‘Elke keer weer!’

Het is volgens Evert veelzeggend dat André en Monique in Amerika aan hun relatie gaan werken. “Het toverwoord is vakantie. Na de eerste breuk kwam het goed in Mexico en na de tweede breuk op Curaçao.”

Albert: “Ik gun ze al het goede, maar ik begrijp niet – oprecht niet – waarom je iedere keer weer… André vraagt: ‘Laat me met rust’, zij post dit weer, dan hebben wij het er weer een paar minuten over… Waarom?! Ik begrijp het gewoon niet. Ga dan rustig met elkaar… Ik vind het namelijk heel goed dat ze met elkaar een soort van therapie ingaan om te kijken hoe ze het als gezin doen, maar daar helpt die buitenwereld niet bij.”

Geen moeite

Evert deelt de mening van Albert niet. “Nou, ik heb daar niet zo’n moeite mee moet ik eerlijk zeggen.”

Albert, wijzend op het feit dat Evert de hoofdredacteur is van Privé: “Nee, dat begrijp ik!”

Evert: “Ja, maar hij is natuurlijk opgevoed als royalty. Als kind stond hij al in het middelpunt van de belangstelling en hij is zelf behoorlijk stil.”

Florida

Het is volgens Evert overigens niet zo dat André en Monique alleen maar in New York blijven. “Ik begrijp dat de vakantie begint in New York en dat ze daar natuurlijk niet blijven. Dat er ook weer een Disney aangedaan wordt in Florida. Ook Orlando en Fort Lauderdale staan op het programma. De twee zijn nogal een tijdje weg. Een hereniging zit misschien wel in het verdriet.”

Moet hun kindje niet gewoon naar school? “De meivakantie begint op 30 april, dus er moet een gesprek geweest zijn met de directeur van de school. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk.”

Instagram

De post van Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg wel of geen aandacht wil voor haar leven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen