Willeke Alberti met zonnebril op tv: ‘Ik heb slecht geslapen’

Willeke Alberti heeft gisteren de media te woord gestaan met een zonnebril op haar neus. Ze heeft de avond ervoor namelijk slecht geslapen, onthult Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds.

Willeke Alberti © SBS 6

De artiesten die in mei meedoen aan de concertserie Vrienden van Amstel LIVE waren gisteren aanwezig bij de perspresentatie in het Amsterdamse café Hesp. Eén van hen is Willeke Alberti. Zij verraste alle aanwezigen door op te dagen met een grote zonnebril op haar neus. En zo stond ze ook de aanwezige media te woord, waaronder Shownieuws.

Rock and roll

Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas vindt dat de zonnebril Willeke heel goed staat. “Willeke Alberti helemaal te gek met die bril!”

Waarom draagt ze die bril? Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds geeft het verlossende antwoord. “Willeke had slecht geslapen, dus daarom hield ze de bril op, zei ze.”

Tooske: “Nou, dat moet ze vaker doen. Het staat haar fantastisch. Rock and roll, helemaal leuk!”

Evert: “Jazeker!”

Afscheid

Willeke heeft overigens bekendgemaakt dat ze dit jaar gaat stoppen met het geven van grotere soloconcerten. De laatste is op dinsdag 19 juli. “Dat gaat plaatsvinden in één van de mooiste concertzalen van de wereld… ons eigen Koninklijk Concertgebouw!”, zegt ze in De Telegraaf.

“Ik ga er nu nog tien doen en eindig dan in die prachtige muziektempel aan het Museumplein!”, zegt ze. “Ik blijf zingen, vooral in verzorgingshuizen, maar aan het geven van grote concerten komt hiermee dus echt een einde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Willeke Alberti een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen