Renze Klamer staat open voor RTL Boulevard: ‘Miljoen kijkers!’

Renze Klamer staat er voor open om ook aan de slag te gaan bij RTL Boulevard nu hij de overstap naar RTL 4 maakt. “Ik vind niet dat mensen daar laatdunkend over moeten doen.”

RTL Boulevard en Renze Klamer © RTL Boulevard

Het plotseling en om discutabele redenen van de buis halen van zijn talkshow De Vooravond heeft presentator Renze Klamer doen inzien dat hij niet verder wilde bij BNNVARA. Hij heeft zelf Peter van der Vorst opgebeld met het verzoek om bij RTL te komen werken en daar is hij in geslaagd. De tv-maker heeft een tweejarig contract getekend.

RTL Boulevard

Vooralsnog gaat Renze de hele maand augustus een dagelijkse talkshow presenteren op de late avond van RTL 4, maar verder is er nog niets bekend. “Dat kan een documentaire zijn, een serie voor Videoland, van alles, maar ook programma’s die meer richting entertainment gaan”, zegt hij in het AD.

En als dat er allemaal niet van komt, dan is er altijd nog RTL Boulevard. “RTL Boulevard? Zou zomaar kunnen dat ik daar een keer aanschuif. Ik zou dat niet vervelend vinden.”

André Hazes jr.

Renze zou RTL Boulevard niet als een stap terug zien. “Natuurlijk zijn er bepaalde onderdelen waar ik zelf minder in geïnteresseerd ben, zoals wat André Hazes junior allemaal uitspookt, maar ze doen veel aan nieuws, crime, media.”

“Ik vind niet dat mensen laatdunkend over Boulevard moeten doen. Een programma waar elke dag een miljoen naar kijken”, besluit hij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Renze Klamer in RTL Boulevard. Ziet u dat als een stap voorwaarts of achterwaarts in zijn carrière?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen