Shownieuws-kijkers heel erg gemeen tegen zieke Eva Jinek

De kijkers van Shownieuws reageren heel gemeen op de met een keelontsteking kampende Eva Jinek. “Wat triest allemaal hoe mensen reageren. Zelfs als je ziek bent word je nog afgebrand.”

Eva Jinek © RTL

Eva Jinek wordt niet bepaald gespaard door de kijkers van Shownieuws nu ze al ruim een week ziek thuis zit. Sinds vorige week dinsdag zit Humberto Tan op haar plek en ook vanavond is hij weer het gezicht van ‘Jinek’. “Nou nou wat een verlies voor de televisie 🤣”, is zo ongeveer de algemene teneur op de Facebook-pagina van Shownieuws.

Negatieve reacties

Hoewel ze dus hartstikke ziek is, wordt Eva enorm door de mangel gehaald. “De kijkcijfers gaan gelijk omhoog 😂🙈”, giert Linda over haar afwezigheid. En Stefanie: “Van mij mag ze wegblijven onsympathieke vrouw…. geef mij dan humberto maar of beau.”

Thea zegt: “Ik mis haar echt niet,ze is veels te partijdig!” Anke: “Godzijdank!” Sander: “Houden zo!” En Claire: “Rot dat ze ziek is, maar Beau vind ik beter en Humberto. Ze laat niemand uitpraten. Hoort liever zichzelf.”

En zo gaat het maar door. Conrad: “Eindelijk opgeruimd…..woke-mens.”

‘Moet dit nou?!’

De golf aan negatieve reacties wekt aan de andere kant ook weer verbazing op. “Wat triest allemaal hoe mensen reageren. Zelfs als je ziek bent wordt je nog afgebrand. Zo jammer”, zegt Joke.

En Johan: “Beterschap hoor, laat die negatieve mensen maar praten, wij hopen jou snel weer te zien.”

Keelontsteking of niet?

Jeannette vraagt zich overigens af of Eva wel écht een keelontsteking heeft. “Zolang voor keelontsteking??…of is er iets anders aan de hand??🤷‍♀️”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek is nu al ruim een week ziek. Wat vindt u van de geruchten dat er meer zou zijn dan een keelontsteking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen