Özcan Akyol krijgt kritiek: ‘VI-mannen zijn onder jouw niveau!’

Özcan Akyol krijgt vanuit zijn kringen regelmatig kritiek op zijn optredens bij Vandaag Inside, de talkshow van Johan Derksen. “Dat is onder mijn niveau, zeggen ze dan allemaal.”

Özcan Akyol © SBS 6

Vandaag Inside kampt volgens René van der Gijp met een gastencrisis: er wil volgens hem bijna niemand aanschuiven bij het programma en oud-gasten willen niet terugkeren. Ook de mannen van VI hebben zo hun voorkeuren, legt Johan Derksen uit. “Die Leonie die er gisteren zat, daar voelen wij ons wel prettig bij.”

Gedoe

René: “Mensen maken er een gedoe van. Ze hebben ‘niet genoeg inbreng’ of dan hebben ze weer dat ze zich op een of andere manier toch niet prettig voelen. Dan denk ik: ja, waar maak je je druk om, ga lekker zitten joh!”

Het imago van VI zal ook meespelen, denkt Özcan Akyol. Daar heeft hij namelijk ook last van. “Ja, ik krijg ook elke week te horen dat ik hier niet moet gaan zitten. Dat is onder mijn niveau, zeggen ze dan allemaal. Mensen van de omroepen en vaste kijkers van de andere programma’s.”

Hoger niveau

Wat zeggen die mensen dan? “Die zeggen: ‘Waarom kom je niet naar de NPO-talkshows?’ Terwijl jij toch de ambitie had om dit programma naar een hoger niveau te tillen, Johan.”

Johan: “Helemaal niet hoor. Het mag best plat zijn, want wij zijn er voor de gewone mensen. Als die jongens die geen kijkers trekken daar met dedain op neerkijken, dan heb ik daar helemaal geen moeite mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u de oude vaste gasten van VI, waaronder Hans Kraay en Jan Boskamp?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen