Nance Coolen flink pissig op Evert Santegoeds: ‘Ja, hallo!’

Nance Coolen is flink pissig op Evert Santegoeds omdat hij haar muzikale succes bagatelliseert. Ze zat decennia geleden in een of ander bandje en de presentatrice wil daar erkenning voor.

Evert Santegoeds en Nance Coolen © SBS, NPO

Over het algemeen is Nance behoorlijk nuchter voor een BN’er, zegt ze zelf in de podcast De Broadcast. “Ik vind niet dat er heel veel nadelen aan zijn, maar ik vind eigenlijk ook niet dat er superveel voordelen aan zijn. Je bent het gewoon en je kunt het zo belangrijk maken als je zelf wil. Dat zien we dagelijks, dat er mensen zijn die dat héél belangrijk vinden.”

Boos op Evert

Nance begrijpt die BN’ers niet die zich zo belangrijk maken, vervolgt ze. “Ik ben dan toch die Brabo die denkt: ach ja, leuk, prima. Ik ben daar wel nuchter in.”

Behalve als Privé-baas Evert Santegoeds haar bagatelliseert dan. “Er is wel een keer iemand geweest die… Trouwens, iemand, dat was gewoon Evert Santegoeds. En die had het over: ‘Ja, die Nance zat ooit eens bij een bandje, Twenty 4 Seven.’ Ja, dan ben ik wel op mijn pik getrapt en dan ben ik wél arrogant.”

‘Hoezo bandje?!’

Dat is gewoon oneerbiedig van Evert, vindt Nance. “Dan denk ik: ja, bandje? Hallo. We hebben 18 miljoen platen verkocht. Hoezo bandje? Die balans heb ik dan wel, van: dat vind ik niet fair als het zo genoemd wordt.”

Dan lachend: “Evert, neem je woorden terug!”

De Broadcast

De podcast De Broadcast kunt u hier beluisteren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Nance wordt geschoffeerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen