Anouk woest: ‘Peter van der Vorst, hou je f*cking waffel dicht!’

Anouk heeft na vlak na het van de buis halen van The Voice of Holland een enorme aanvaring gehad met Peter van der Vorst, de televisiebaas van RTL. “Hou gewoon je f*cking waffel dicht!”

Peter van der Vorst en Anouk © RTL

Vlak nadat de misbruikrel rond The Voice of Holland boven water kwam, maakte Anouk bekend direct te stoppen als coach bij de talentenjacht. Dat is haar niet in dank afgenomen door RTL’s tv-baas Peter van der Vorst, onthult ze vanmiddag in een interview met De Coen & Sander Show op Radio 538.

Gillende speenvarken

Anouk kreeg een hysterische Peter aan de lijn. “De dag erna, dat was die maandag, heb ik Peter van der Vorst als een soort gillende speenvarken aan de telefoon gekregen. Hij begon te gillen dat ik een backstabber was en dat we alles samen hand in hand moesten oplossen, want we hadden zo’n goede band. Nou ja, dat heb ik helemaal niet.”

Ze vervolgt: “Ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak, dus ja, dat vond ik een beetje vreemd. Ik zei: ‘Gast, hou gewoon je fucking waffel dicht. Je kan beter zo lopen gillen tegen al die gasten die hun fucking lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij.’ Daarna heb ik nooit meer iemand gesproken.”

Niemand gesproken

Sinds die enorme aanvaring heeft Anouk niets meer gehoord vanuit RTL. “Ik weet helemaal niet wat er gaat gebeuren. Ik heb niks meer gehoord. Ik zou niet weten of er überhaupt nog een Voice komt. Ik heb echt serieus niemand meer erover gesproken.”

Zou ze meewerken aan een vervolg? “Nou ja, dat weet ik niet. Dan zal er eerst een flinke bezem door de toko moeten worden gehaald. Het feit dat ik eigenlijk nog niets heb gehoord voorspelt ook niet veel goeds. Voordat je weer doorgaat met een programma moet er eerst goed gepraat worden met iedereen om te kijken hoe je de dingen anders gaat doen.”

Awkward

Had ze een goede band met Voice-viezeriken als Ali B en Jeroen Rietbergen? “Ik ging goed met al die gasten. Allemaal waar het om gaat zeg maar. Het is totaal belachelijk wat er is gebeurd, maar I really liked them. Ik mocht ze allemaal. Dat maakt het alleen nog maar teleurstellender eigenlijk en nog meer awkward wat er allemaal is gebeurd.”

Wist ze ervan? “Mensen zeggen: ‘Ah, dat had ze allang kunnen zien.’ Nee, gewoon je bek houden! Ik socialize niet met mensen, nooit! Iedereen die mij kent weet: ik kom aan, ik doe mijn job, ik werk en stap daarna gelijk de auto in. Ik kom niet bij mensen in de kleedkamer, ik ben niet gezellig aan het kwetsen, ik wil gewoon naar huis.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen