Monique Westenberg betrapt op leugen over zoontje: ‘Flauw dit’

Monique Westenberg is door juicekoningin Yvonne Coldeweijer betrapt op een leugen over haar zoontje. Als de Hazes-ex daarop wordt aangesproken, verandert ze haar verhaal opeens.

Monique Westenberg © Instagram, William Rutten

Yvonne Coldeweijer meldde vlak na het weekend wat roddels over de Holland Zingt Hazes-concerten. Ze vertelde bijvoorbeeld dat André Hazes jr. wél, maar zijn zoontje níet aanwezig was op de publiekstribune. “Hoewel alle kleinkinderen en nichtjes en neefjes aanwezig waren bij het concert, mocht mini Dré niet komen.”

Hele weekend ziek?

De reden van de afwezigheid van kleine André? “Monique wil hem niet meegeven aan André, zonder dat ze er zelf bij is, maar Monique mag natuurlijk ABSOLUUT NIET komen van Rachel.”

Onvolwassen gedrag, vindt Yvonne dat. En dat lijkt bij Monique in het verkeerde keelgat te schieten. “Ik noemde dit een kinderachtige ruzie, waar het kindje nu de dupe van is. Monique vindt het niet leuk dat ik dit heb gezegd en gaat nu expres posten dat mini Dré het hele weekend ziek was”, schrijft Yvonne op haar juicekanaal.

Griep, koorts

Monique schrijft bij een foto van haar slapende zoontje: “Ons pikkie is al sinds vrijdag ZO ziek. Griep, koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen. Op schooltje heerst het want de helft van de klas is ziek. Heel veel filmpjes kijken met elkaar, dicht tegen elkaar aan!”

Onzin, aldus Yvonne. Zij toont foto’s (zie onderstaand) die het tegendeel bewijzen. “Mini Dré was zondagmiddag mee op pad met de vriendin van Monique. Dus hij was helemaal niet ziek. Beetje flauw dit, Moon!”

Kleine André is op de foto’s inderdaad behoorlijk actief. Van ‘alleen maar willen slapen’ is geen enkele sprake.

Monique reageert

Daar reageert Monique ook weer op. Ze past haar verhaal enigszins aan. Waar kleine Dré eerst nog ‘zo ziek’ was sinds vrijdag, stelt ze nu dat er aanvankelijk sprake was van ‘oplevingen’.

“Net terug van de HAP. Luchtweginfectie en 40 graden koorts. De eerste dagen had hij nog oplevingen maar de laatste dagen alleen maar slapen, heel veel hoesten en nauwelijks nog willen eten. Ik hoor om me heen veel van dit soort berichten. Dus er is waarschijnlijk weer een goed virus aan het rond gaan bij de kindjes!”

Stories

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique Westenberg lijkt populariteit te verliezen. Heeft u het inmiddels ook wel een beetje gezien met haar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen