Miljuschka Witzenhausen wijst Luuk Ikink terecht: ‘Dit is echt flauw’

Miljuschka Witzenhausen kon gisteren in de uitzending van RTL Boulevard niet lachen om een pittige sneer van Luuk Ikink. “Ah, jongens, dat is toch flauw?”, riep de 36-jarige smulpaap.

Miljuschka Witzenhausen en Luuk Ikink © RTL

Het vriendinnetje van zanger Rolf Sanchez wil ook beroemd worden en daarom gaven ze gisteren samen een interview aan RTL Boulevard. Sophia, zoals de dame in kwestie heet, heeft een liedje opgenomen en volgens Rolf heeft ze de potentie om de wereld te veroveren. Allemaal natuurlijk mierzoet en typisch BN’er-gedrag.

Kruiwagen

Na het item stak Samantha Steenwijk nog een flinke veer in de bips van Sophia. “Ja, ik vind het erg leuk. Het is echt urban, een beetje in de hoek van Maan en Emma Heesters. Het heeft best wel een kans van slagen.”

Om iedereen even met beide voetjes op de grond te zetten, deelde Luuk Ikink een pittige sneer uit aan het vriendinnetje van Rolf: “En de kruiwagen is er al natuurlijk, want Rolf kan haar lekker overal mee naartoe nemen natuurlijk.”

Heel flauw

Miljuschka Witzenhausen vond die kruiwagensneer van Luuk absoluut niet grappig. “Ah, jongens, dat is toch flauw?”

Bridget Maasland: “Nee, dat zegt hij net zelf!”

Luuk: “Hoezo, dat is toch alleen maar mooi?”

Miljuschka: “Ja oké, maar ze kan hartstikke goed zingen, hartstikke goed dansen.”

Luuk: “Ja, dan is het fantastisch dat je dan ook iemand hebt die je mee kan nemen daarin?”

Krap

Bridget: “Ja, en dat je lekker samen naar een optreden kan!”

Luuk: “Ja, dat is toch top!”

Samantha: “Ja, allebei in die kruiwagen!”

Bridget: “Ja, hoe gezellig?”

Samantha: “Wel een beetje krap in de kruiwagen, maar goed. Hahaha.”

Het gezicht van Miljuschka stond op onweer. Zal dus wel weer een of andere relatie hebben met het muzikale koppeltje in kwestie. Ze is op Instagram in elk geval bevriend met Sophia.

Pijnlijk moment

Het pijnlijkste moment vond plaats nadat Luuk afscheid had genomen van de kijker. De studio is dan altijd nog een paar seconden in beeld en dan doen de presentatoren steevast lekker amicaal met elkaar.

Ditmaal liep Luuk gemoedelijk op Miljuschka af, maar zij keerde hem keihard de rug toe. Luuk krabde zich achter de oren en liep weer terug naar zijn plekje:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen