Martijn Krabbé op reservebank: ‘Geef hem Ruben Nicolai’s shows!’

Martijn Krabbé heeft steeds minder te doen bij RTL 4 nu na The Voice ook Uitstel van Executie stopt. Weekend-baas Bart Ettekoven doet een verkapte oproep om hem Ruben Nicolai’s shows te geven.

Martijn Krabbé en Ruben Nicolai © RTL

The Voice of Holland werd lange tijd gezien als hét belangrijkste programma van RTL 4 en daarvan was Martijn Krabbé de centrale presentator. Na het stopzetten van The Voice vanwege grensoverschrijdend gedrag, raakt de presentator nu ook zijn tv-klassieker Uitstel van Executie kwijt. Het programma stopt na veertien seizoenen.

Lagere kijkcijfers

Een logische beslissing, vindt Albert Verlinde. Hij zegt in Shownieuws: “Het is een heerlijk programma, maar je zag wel dat de aandacht ietsjes minder werd van de kijker. (…) De kijkcijfers waren de laatste tijd wel echt een beetje minder. De titel leek eerder van toepassing op het programma zelf inmiddels.”

Hij vervolgt: “Het was wel iets waarin Martijn Krabbé ongelooflijk goed op dreef was. Dat kan hij als geen ander. Het is na The Voice weer een programma waar goed naar gekeken wordt en wat hem als een jas zit, maar waar hij afscheid van moet nemen. Binnen RTL wordt natuurlijk gepraat over nieuwe formules voor hem, maar het is wel jammer.”

‘Te weinig Martijn’

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt dat Martijn niet genoeg op waarde wordt geschat door RTL 4. “Het is wel jammer dat Martijn als dit programma ook verdwijnt nog maar weinig te zien is. RTL zou toch veel meer gebruik van hem kunnen maken?”

Albert: “Ja, maar dit is natuurlijk onverwacht, hè? Niet dat dit stopt, dat weet je wel, maar dat The Voice wegviel kon niemand voorspellen. Dus als zender moet je toch even kijken: we hadden alle poppetjes verdeeld en ineens zit Martijn daar. Martijn is wat mij betreft de vleesgeworden comeback kid, want het is heel vaak dat je dacht: dat was Martijn, maar dan kwam er weer een fantastische formule voorbij. Dat komt nu ook weer.”

Martijn vs Ruben

Fotograaf William Rutten: “Het is wat mij betreft met stip de beste presentator van Nederland.

Albert: “Ik hoop ook echt dat er studioshows komen.”

Bart Ettekoven doet daarop een verkapte oproep aan tv-baas Peter van der Vorst om tv-klussen die voor Ruben Nicolai bedoeld zijn aan Martijn te gunnen. “De programma’s die nu Ruben Nicolai vaak krijgt van RTL, zou hij fantastisch kunnen doen.”

Speenvarken

Tooske Ragas na die opmerking van Bart: “Ze hebben weer meegekeken denk ik.”

Albert: “Hahaha. Peter van der Vorst zit als een gillend speenvarken voor de buis, van: hoe gaan we dit doen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen