‘Lil Kleine gaat vaak in elkaar gebeukt worden in de gevangenis’

Lil Kleine gaat het heel erg lastig krijgen in de gevangenis, als hij zich na zijn quarantaine moet bewegen onder de andere gevangenen. Dat verwachten juicesterren Jan Roos en Yvonne Coldeweijer.

Lil' Kleine © RTL

De 27-jarige Lil Kleine werd aan het begin van deze week teruggestuurd naar de gevangenis. Hij gaat alsnog twee weken in voorarrest vanwege de grove mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Volgens Yvonne Coldeweijer zit hij momenteel nog in quarantaine vanwege het coronavirus, maar wordt dat volgende week anders.

Vrouwtje slaan

Yvonne stelt dat Lil Kleine momenteel in de gevangenis van Zaanstad zit. “Hij zit momenteel helemaal alleen in een afgesloten ruimte voor de komende acht dagen. Dit zijn nieuwe regels in verband met corona. Na deze periode mag hij zich gaan mengen met de andere gevangenen”, aldus de juicekoningin op Life of Yvonne.

En daar gaat hij het héél zwaar krijgen, voorspelt ze. “Volgens mijn spion wordt er nu al over gesproken dat ‘niemand hem gaat mogen’ en dat hij ‘een lastige tijd gaat krijgen’. Volgens de spion heerst daar de mentaliteit: je vrouwtje slaan, dat doe je niet. Dat wordt afzien… 🧃👀.”

Onderaan hiërarchie

Een spion laat aan Yvonne weten: “Ja! (…) werkt ook in de gevangenis en het werkt zo raar… Als je een moord hebt gepleegd richting een man dan ben je koning (what the actual) en als je vrouwen mishandelt ben je echt afval en sta je helemaal onderaan de gevangenishiërarchie.”

Yvonne hoopt dat Lil Kleine zijn sterretje goed beschermt. “Laat voor de zekerheid maar geen zeepje vallen in de douche, Lil.”

Fysieke omtrek

Jan Roos voorspelt dezelfde ellende voor Lil Kleine, vertelt hij in RoddelPraat. “Ik denk dat Lil Kleine mede gezien zijn fysieke omtrek, namelijk een klein jongetje, het lastig gaat krijgen in de gevangenis. In de gevangenis hebben ze een hekel aan een paar mensen. Dat zijn mensen die aan kinderen zitten en vrouwen in elkaar slaan.”

“Als jij een vrouw in elkaar slaat en je bent nog eens een keer bekend en je doet alsof je een gangster bent terwijl je 1 meter 70 hoog bent… Die gaat het héél slecht krijgen in de gevangenis. Die wordt echt zó vaak in elkaar gebeukt. En hij moet z’n zeepje niet laten vallen, kan ik je vertellen. Dus het wordt heftig.”

Top 600

Volgens Yvonne wil Lil Kleine daarom heel graag overgeplaatst worden. “Volgens een spion heeft Jorik aangegeven bij de staff dat hij graag overgeplaatst wil worden naar de Top 600-afdeling. Daar zitten personen die de afgelopen jaren relatief veel high-impactdelicten hebben gepleegd.”

“Het schijnt dat dit over het algemeen wat jongere gasten zijn, waarvan hij er ook een aantal persoonlijk kent. Je mag dus bij de staff aangeven wat je voorkeur is. Of er gehoor zal worden gegeven aan zijn wensen is nog onbekend.”

Onzin

Dat laatste is onzin, twittert Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden. “Joriks advocaat Nienke Hoogervorst ontkende vrijdag dat haar cliënt overgeplaatst wil worden naar de ‘Top 600-afdeling’. Volgens Hoogervorst is dit ‘onzin’ en bestaat deze afdeling niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Lil Kleine vanwege zijn beroemdheid apart moet worden gehouden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen