Jaimie Vaes verbijstert met bizarre foto: ‘Ze wacht trillend op drugs’

Jaimie Vaes is naar de kapper geweest en toont het eindresultaat met een foto waarop ze in een nietsverhullende outfit op de badkamervloer zit. “Ze zit trillend te wachten tot de koerier langskomt.”

Jaimie Vaes © YouTube

Je zou denken dat Jaimie Vaes als kersverse alleenstaande moeder wel wat anders aan haar hoofd hebben dan naar de kapper gaan en het eindresultaat op Instagram tonen, maar niets is minder waar. De ex-geliefde van Lil Kleine heeft wat extensions laten zetten en laat het eindresultaat zien op een wel heel merkwaardige badkamerfoto.

‘Wat vind je er zelf van?’

Jaimie laat veel meer zien dan alleen haar nieuwe kapsel. Sterker nog: je kunt bijna zien zitten wat ze gisterenavond heeft gegeten. Waar gaat dit allemaal over? De mensen reageren verbijsterd. “Het gaat om het haar, maar ze showt haar hele 🍑. Wat mensen wel niet doen voor aandacht😂”, zegt iemand onder de foto.

Rens vraagt zich af of Jaimie überhaupt nog wel aan haar kindje denkt. “Zal je kleine leuk vinden als ie wat ouder is 😂.” En Lize zegt: “Daar lig je dan, op de badkamervloer. Meid, wat vind je er zelf van?”

Juicekanalen

De juicekanalen herplaatsen de foto van Jaimie massaal. “Looking for a new sugar daddy, of is het meer een kiss my ass? In ieder geval een bijzondere manier om je nieuwe haar te laten zien”, aldus Juice Channel.

Yvonne Coldeweijer stikt half in haar Starbucks-rietje. “Oh ja prachtig haar 🤣🤣”, schrijft ze cynisch.

Er wordt ook flink geroddeld op sociale media. “Lig je weer op de grond te snuiven?”, plaatst iemand bijvoorbeeld onder de foto.

Verslaafd

Dat laatst zou zomaar eens kunnen kloppen, zegt showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry. Hij heeft van bronnen rondom Lil Kleine allemaal gekke dingen over Jaimie gehoord. “Hij zegt dat Jorik niet degene is met een drugsprobleem. Hij zegt dat Jaimie degene is met een drugsprobleem. Dit zijn zijn woorden.”

Hij vervolgt in de RoddelLoog: “Dat zij echt trillend zit te wachten op de koerier die even haar medicatie komt toedienen. Dat zij wel echt een drugsprobleem heeft en niet hij. Maar goed, ik weet niet of dit allemaal waar is, want als ik naar Lil Kleine heb, dan denk ik dat hij er ook wel van houdt. Ik denk dat ze allebei een heel zwaar drugsprobleem hebben.”

Update

Jaimie laat inmiddels weten dat de foto tóch niet van haar is. “Lieverds, dit ben ik helemaal niet. Wél een mega compliment. Het was een shout out via en inspirational foto. Credits niet voldoende vermeld, weer wat geleerd. Liefs.”

Juicekanaal Juice Channel: “Jaim is bang dat ze dadelijk zelf nog een claim aan haar broek heeft hangen dus deelt dit op haar story en heeft de caption onder de foto veranderd. Het was natuurlijk totaaal niet de intentie om haar volgers te laten denken dat zij het op de foto is. 🙄”

Kapsel

Het nieuwe kapsel van Jaimie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes aan de coke zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen