Eva Jinek geeft na tien dagen eindelijk weer een teken van leven

Eva Jinek geeft na een afwezigheid van tien dagen eindelijk weer een teken van leven. De presentatrice is eindelijk hersteld en keert vrijdagavond weer terug in haar eigen talkshow op RTL 4.

Eva Jinek © RTL

Het is nog nooit eerder in haar carrière gebeurd: vanavond laat Eva Jinek voor de achtste uitzending op rij verstek gaan in haar eigen praatprogramma op RTL 4. Ze werd na de uitzending van vorige week maandag ineens niet lekker en sindsdien zit vervanger Humberto Tan op haar stoel.

Eva eindelijk terug

Hoewel er allerlei wilde geruchten de ronde doen, kampte Eva officieel met een zware keelontsteking. “Zo zie ik eruit… nou ja, bijna. Morgen kan ik eindelijk weer werken!”, zegt ze zojuist in een bericht op Instagram.

Ze vervolgt: “Een terugkerende keelontsteking en de griep tegelijk zorgden ervoor dat ik voor het eerst mijn eigen uitzendingen moest missen, maar gelukkig is dat voorbij. Ik heb jullie gemist!! Dank je wel voor het invallen Humberto Tan.”

‘Wat fijn!’

Waar Eva van de week nog compleet werd afgefakkeld op de Facebookpagina van Shownieuws, krijgt ze van haar eigen volgers wél fijne reacties. “Fijn dat je weer beter bent, tot gauw ❤️ Humberto heeft je goed vervangen”, zegt Anja.

Nancy: “Wat fijn, we hebben je gemist!”

En Jouke: “Ik heb jou ook gemist Eva, fijn dat het weer zo goed gaat☀️💐”

Vakantie

Doordat Eva zo lang ziek thuis zat, wordt haar seizoen nóg korter dan het al was. Hoe lang moet ze eigenlijk nog voordat haar volgende megavakantie zich weer aandient? Een maandje. Op maandag 2 mei begint Beau van Erven Dorens weer met zijn dagelijkse talkshow.

Beau zal in mei, juni en juli te zien zijn, waarna Renze Klamer het stokje overneemt in augustus. Mogelijk keert Eva in september weer terug, na een vakantie van vier maanden.

Instagram

De post van Eva:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het fijn dat Eva Jinek terugkeert of ziet u dan toch liever Humberto Tan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen