Chantal Janzen schrikt van Arjen Lubach na Linda de Mol-grap

Chantal Janzen was gisteren als eerste A-ster te gast in de nieuwe late talkshow van Arjen Lubach. Ze schrok behoorlijk toen hij plotseling even refereerde aan haar rivaal Linda de Mol.

Chantal Janzen en Arjen Lubach © NPO

Arjen Lubach besloot Chantal Janzen gisteren in zijn ‘Avondshow’ te confronteren met zijn échte mening over haar. “Ik had me voorgenomen om mijn hart te luchten over wat ik denk van jou, want het is een compliment verpakt in kritiek. Wat het is…”, begon de talkshowhost zijn verhaal.

Lotto-koffertjes

Ja, wat is het? Arjen: “Ik denk altijd: je doet je tijd daar bij die commerciëlen! Wat doe je daar?! Met die stomme Lotto-koffertjes in je hand en die domme…”

Oei, Lotto-koffertjes? Hier bedoelt Arjen natuurlijk de Postcode Loterij-koffertjes uit de spelshow Miljoenenjacht van Linda de Mol. Dezelfde Linda die momenteel kampt met een depressie vanwege liefdesbedrog en ook dezelfde Linda die een bloedhekel heeft aan Chantal.

Chantal schrikt

Chantal schrikt zich dood als Arjen aan Linda refereert. Om haar ter sprake te brengen tijdens een humoristisch gesprek is pr-technisch immers levensgevaarlijk. “Dat bén ik helemaal niet!”, roept ze uit.

Arjen zichzelf corrigerend: “Nee, maar wel die loterijdingen enzo! Kom weer terug bij ons, je kan een eigen latenight-talkshow krijgen. Ik ken de mensen die dat voor je kunnen regelen!”

Interventie

Chantal vindt de kritiek op haar commerciële broodheer niet terecht: “Ja, maar luister nou! Dit lijkt verdomme wel een interventie.”

Arjen: “Dat is het ook!”

Chantal: “Want dit heeft later ook nog een keer iemand tegen mij gezegd en ik vind het niet oké dat jullie elkaar dan van tevoren bellen.”

Arjen: “Wie is dat? Ik weet van niks!”

Chantal: “Nou, het was eerst Harry de Winter en toen Maxim Hartman.”

Arjen: “Ik zweer het, ik wist dit niet.”

Chantal: “Ze zeiden: ‘Je bent een Achterwerk in de Kast-type!’ Dat was een leuk programma.”

‘Wat doe je daar!’

Arjen: “Ik zeg omdat ik je zo leuk vind, ik vind je fucking grappig, je bent spontaan, je kan interviewen, je bent adrem…”

Chantal: “Dus wat doe je op de commerciële omroep!”

Arjen: “Ja, maar echt!”

Chantal: “Nou, er komt binnenkort een fusie, dus misschien zijn er nog mensen over. Hahaha. Ik ben wel blij dat ik een plekje heb dan. (…) Ik moet wel kleiner gaan wonen dan…”

Arjen: “Nou, kijk, en dat was het echte antwoord.”

Fragment

Het interview met Chantal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar denkt u dat Chantal Janzen beter past?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen