Caroline van Eeden biedt zich aan als de nieuwe Frank & Rogier

Caroline van Eeden gooit zichzelf in de aanbieding bij de Hilversumse tv-bazen. Ze wil namelijk graag de nieuwe Frank & Rogier worden. Met wie? “Chimène van Oosterhout, heel leuk!”

Caroline van Eeden en Chimène van Oosterhout © Wessel de Groot

Ze maakte in het eerste seizoen van Chateau Meiland haar opwachting als de beste vriendin van Martien Meiland en sindsdien ziet ze zichzelf als een heuse BN’er: Caroline van Eeden. Ze denkt nu zelfs dat ze interessant genoeg is voor een primetimeprogramma als Paleis voor een Prikkie, dat voorheen gepresenteerd werd door het duo Frank & Rogier.

Caroline & Chimène

Op dit moment is Caroline te zien als een van de kandidaten in De Alleskunner VIPS, het programma waarin B- en C-sterren proberen te bewijzen een alleskunner te zijn. Daar heeft ze oud-presentatrice Chimène van Oosterhout ontmoet. En met haar wil ze graag de nieuwe Frank & Rogier worden.

Caroline vertelt in de Weekend dat ze dat wel ziet zitten: “Ja, ik heb leuk contact met Chimène van Oosterhout, ontstaan door onze deelname aan De Alleskunner. Ik zou het heel leuk vinden om iets met haar te doen. En Rogier ken ik toevallig, ik heb goed contact met hem.”

‘Ik heb feeling’

Rogier zou het vast steunen, denkt Caroline. “Hij heeft me een keer via Instagram benaderd en zei dat hij bewondering voor me had voor hoe ik de media te woord stond. Ik vind het een zeer sympathieke jongen.”

Een interieurprogramma zou volgens Caroline perfect bij haar passen. “Ik heb daar feeling mee, vind het ontzettend leuk om te doen”, zegt ze. “Mijn nieuwe huis heb ik ook helemaal gestyled en het is prachtig, daar word ik heel gelukkig van.”

Acteren

Waar kunnen de bazen van RTL en SBS haar nog meer voor bellen? Een eigen dramaserie misschien? Ja, acteren vindt ze ook wel leuk. “Ja, want dat doe je eigenlijk heel je leven toch al? Ik zou dat best een uitdaging vinden, zéker.”

Het is echter graag of niet, besluit Caroline. “Als het mijn kant op komt, zeg ik zeker geen nee. Ik heb echter niet de behoefte om zelf te gaan bellen. Men moet ook iets in mij zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Overschat Caroline van Eeden zich niet een beetje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen