Bram Moszkowicz kijkt Jort Kelder niet aan als hij hem tegenkomt

Bram Moszkowicz kijkt Jort Kelder niet aan als hij hem tegenkomt in het Amsterdamse uitgaansleven. “Nee, wij zien niet elkaar niet zo heel goed, nee”, aldus de gevallen strafpleiter.

Jort Kelder en Bram Moszkowicz © SBS 6

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Bram Moszkowicz en Jort Kelder tegenover elkaar stonden in de rechtszaal. De toenmalige topadvocaat was woest omdat de journalist hem een ‘maffiamaatje’ had genoemd, maar de rechter ging mee in het verhaal van Jort. Een paar dagen later hield Bram zijn beroemde ‘abject en infaam’-persconferentie.

Cold shoulder

Bram zat gisteren aan de desk van Shownieuws en een van de items ging over Jorts rechtszaak tegen Google. Privé-baas Evert Santegoeds: “Even wat anders, Bram: ben jij Jort nooit meer tegengekomen in een restaurant of wat dan ook in Amsterdam?”

Daarop zegt Bram: “Jawel.”

Evert: “En dan is het cold shoulder?”

‘We zien elkaar niet’

Bram: “Wat is dat? Een cold shoulder?”

Evert: “Nou, dat je net doet of je elkaar niet ziet.”

Bram: “Nee, wij zien niet elkaar niet zo heel goed, nee, maar je weet niet hoe het loopt, hè.”

Affaire met Eva

Er gingen zes jaar geleden nog geruchten over een affaire tussen Jort en Brams ex-vriendin Eva Jinek. Die mogelijke affaire móest hem wel woest maken, suggereerde Evert destijds op pagina Privé.

Bram ontkende dat: “Ik gun het ze elkaar ook wel. Het lijkt me een leuk stel. Als die mensen gelukkig met elkaar zijn, dan gun ik het ze allebei.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen