Akwasi wekt ergernis op bij Luuk Ikink: ‘Dit is heel erg vreemd’

Akwasi wekt behoorlijk wat ergernis op bij Luuk Ikink door een verdachtmaking uit te spreken aan het adres van RTL Boulevard. “Er ontstond bij ons wat verwarring. Wij vonden het heel vreemd.”

Luuk Ikink en Akwasi © RTL

Een verslaggever van RTL Boulevard kwam Akwasi gisteren toevallig tegen bij de rechtbank in Amsterdam. De rapper legde desgevraagd uit dat hij daar aanwezig was vanwege zijn zaak tegen twee mannen die hem in 2020 met de dood bedreigden. Zij werden ’s middags uiteindelijk veroordeeld tot taakstraffen en vergoeding van geleden schade.

Luuk verbijsterd

Eenmaal thuis suggereerde Akwasi op Instagram dat RTL Boulevard alleen geïnteresseerd is in negatief nieuws over hem. “RTL Boulevard was benieuwd waarom ik in de Rechtbank was volgens mijn advocaat. Toen Boulevard erachter kwam dat ik niet gehoord werd als verdachte, vonden ze deze zaak kennelijkkk oninteressant.”

Heel vreemd, reageert presentator Luuk Ikink in RTL Boulevard. “Na afloop ontstond er in elk geval bij ons een beetje verwarring, want Akwasi postte namelijk een bericht op zijn Instagram-pagina. Wij vonden het heel vreemd.”

‘Gekke reactie’

Wat is er precies gebeurd volgens Luuk? “Wij waren daar, onze verslaggever, voor de zaak van Peter R. de Vries. We zagen daar Akwasi en de verslaggever heeft even gevraagd: ‘Waarom is hij daar?’ Dat is doorgegeven aan onze nieuwsredactie, dus dan konden we dat nieuws een beetje in de gaten houden.”

Hij vervolgt: “Alleen kennelijk heeft Akwasi dat opgevat dat wij dan geen interesse meer hadden omdat hij niet gehoord werd.”

Frank Dane: “Wat een gekke reactie.”

Advocaat ontkent

Gerald Roethof, de advocaat van Akwasi, ontkent dat hij dit tegen de rapper gezegd zou hebben. Daarmee spreekt hij dus zijn eigen cliënt tegen.

Luuk: “De advocaat hebben we daarna nog even gesproken en hij zegt ook: ‘Ja, ik heb dat hem niet verteld.’ De advocaat heeft ook nog een net briefje gestuurd van: ‘Nou, dat is niet hoe mijn lezing is van de zaken.’ Ik weet niet precies waar dat mis is gegaan, een beetje vreemd.”

Instagram

De post van Akwasi ziet u onderstaand. Eén van de BN’ers die eronder reageert is Jordaan-tokkie Glennis Grace. “❤️❤️❤️”, zegt ze tegen de rapper.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat we Akwasi hadden moeten achterlaten in 2020?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen