Gordon ontkent tv-ruzie met Samantha Steenwijk: ‘Story liegt!’

Gordon ontkent dat hij achter de schermen van K2 Zoekt K3 ruzie heeft gemaakt met Gert Verhulst en Samantha Steenwijk. “Het is gewoon écht uit de duim gezogen”, briest de SBS 6-presentator.

Samantha Steenwijk en Gordon © VTM

De Story pakte rondom de jaarwisseling groot uit met een verhaal over de werksfeer achter de schermen van de tv-talentenjacht K2 Zoekt K3. Daar zou Gordon zich flink misdragen hebben en ‘knallende ruzie‘ hebben gemaakt met zijn collega-juryleden Gert Verhulst en Samantha Steenwijk. “Gordon is scheldend weggelopen.”

‘Klopt niets van!’

Wat een onzin, reageert Gordon nu in de nieuwe talkshow Geroezemoes, dat overigens al een tijdje geleden lijkt te zijn opgenomen. “Van de week las ik weer iets dat ik met iedereen ruzie had achter de schermen van K2 Zoekt K3. Het is gewoon écht uit de duim gezogen, maar ik ga er niet meer tegenin.”

De Story van hoofdredacteur Guido den Aantrekker verzint zo’n verhaal gewoon, legt Gordon uit. “De Story is dan geen juicekanaal, maar om even aan te geven dat je zomaar alles in een blad kan zetten over dat ik ruzie heb met Samantha Steenwijk en met Gert van Studio 100… Daar klopt gewoon helemaal niets van.”

‘Dit is schadelijk’

Gordon vindt dat de Story journalistiek gezien erg onzorgvuldig te werk gaat. “Dan heb je echt je werk niet goed gedaan. Dan heb je mijn management niet gebeld, dan heb je mij niet gesproken. Het is gewoon echt niet waar. Dat is schadelijk. Daar moet je echt wel voor oppassen.”

De berichtgeving van showmedia is sowieso iets waar Gordon zich heel erg aan ergert. Zoekt hij dat ook niet een beetje zelf op? “Het is een heel moeilijk verhaal… Natuurlijk doe je zelf ook dingen fout. Sommige dingen had je ook beter niet kunnen posten, maar van de week zei Beau nog: ‘Moet je niet gewoon stoppen met dat social media?’”

Gordon stopt niet

Daar gaat Gordon geen gehoor aan geven. “Dan denk ik: ja, dat is weer een inperking van mijn vrijheid! Een beperking van míjn vrijheid van meningsuiting, omdat ik wil laten zien dat ik blij ben met mijn hondjes, blij ben met mijn leven, blij ben met mijn keuze.”

“Misschien is het beter om het niet te doen, maar waarom zou ik me daarin beperken? Dat is toch onzin?”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen