‘Jumbo zit achter aangifte tegen Glennis Grace, ze zijn woest’

Glennis Grace heeft officieel een aangifte aan haar broek hangen voor haar knokpartij in de Jumbo, zo werd gisteren bekend. Maar wie zit daar achter? “Het komt vanuit het bedrijf.”

Glennis Grace © RTL

Het is volgens John van den Heuvel niet duidelijk wie er precies aangifte heeft gedaan tegen Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje. “Ik vermoed dat het mensen van de supermarkt zelf zijn geweest”, zegt hij in RTL Boulevard. Het zou dan kunnen gaan om supermarktmedewerkers die zouden zijn aangevallen door Glennis en haar vermeende knokploeg.

Beste advocaat

Shownieuws-ster Albert Verlinde denkt dat de aangifte vanuit Jumbo als bedrijf komt. “Het feit dat er aangifte gedaan is, is natuurlijk wel pittig en ik denk steeds oprecht… Het is natuurlijk in een Jumbo-supermarkt gebeurd en ik heb steeds het idee dat Jumbo dit als bedrijf niet over zijn kant laat gaan.”

Jumbo gaat pal voor zijn jonge medewerkers staan, denkt hij. “Ik heb het idee dat in elk geval een van die aangiftes vanuit dat bedrijf komt en dan heb je natuurlijk een heel serieuze partij tegenover je die de beste advocaat kan inhuren en ervoor kan zorgen dát.”

Familiebedrijf

Dat zou heel goed kunnen, vult Privé-baas Evert Santegoeds aan. “Het is een familiebedrijf en zo voelen zij zich volgens mij ook verantwoordelijk naar hun personeel en die mensen die voor een paar euro per uur die vakken staan te vullen en die waren natuurlijk aanwezig op dat tijdstip. Ik denk dat ze daar heel serieus voor op gaan komen.”

Albert: “En aan de andere kant zitten ze heel diep in de entertainment met Guus Meeuwis enzo. Ik denk dat ze echt zoiets hebben van: hé, stop, tot hier en niet verder! Niet alleen in Amsterdam, maar nergens in Nederland! Het zou me niets verbazen.”

In de bres springen

Presentatrice Annemarie Brüning: “En om voor je personeel in de bres te springen móet je dit eigenlijk ook wel doen.”

Albert: “Absoluut, veel minderjarige jongetjes en meisjes die daar werken, dus die moeten beschermd worden. Voor Glennis is het nog lang niet klaar.”

Camerabeelden

De beveiligingsbeelden van de Jumbo zijn nog niet uitgelekt via Yvonne Coldeweijer en dat is een behoorlijke prestatie. Hoe zit dat?

Evert: “Dat is ook wel netjes van het bedrijf, want niemand van het personeel heeft lopen lekken. Ik denk dat de Jumbo gewoon gezegd heeft: ‘We gaan hier niet over naar buiten treden’, maar er zijn natuurlijk zat mensen die net als Glennis staan te popelen om te vertellen wat zich daar heeft afgespeeld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jumbo kosten noch moeite moet sparen om Glennis Grace juridisch aan te pakken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen