Soundos El Ahmadi: ‘Ali B? Die mogen de witte mensen houden!’

Soundos El Ahmadi zit niet in zak en as om de ineenstorting van Ali B en zijn imperium, ondanks dat ze samen een Marokkaanse achtergrond delen. “Wij willen hem niet terug!”, zegt de cabaretière.

Ali B en Soundos El Ahmadi © Instagram

Ali B ligt onder vuur omdat er een aantal aangiftes van verkrachting tegen hem liggen. Cabaretier Martijn Koning vraagt in zijn podcast aan cabaretière Soundos El Ahmadi wat zij daar nou precies van vindt. “Hoe voelt het als in één keer een derde van de leuke Marokkanen in Nederland wegvalt?”

Soundos hekelt Ali

Soundos zegt daarop: “Nee, nee, nee, Ali B is geclaimd door de witte mensen, jullie mogen hem nu ook houden! Wij willen hem niet terug! Ik heb hier niets mee te maken.”

Martijn: “We hebben nu dus alleen nog maar Najib en Soundos?”

Soundos lachend: “Ja, dat is een beetje wat het is.”

Martijn: “Het is ook een lastig onderwerp.”

Soundos: “Ja, hahaha.”

Ali’s tengels

Ali is compleet gecanceld. Zelfs de vegetarische kipstukjes met zijn gezicht erop zijn uit de schappen gehaald. “Ja, ik heb het zien liggen en niet gepakt”, sneert Soundos.

Dan laat Soundos blijken totaal niet in Ali’s ontkenning te geloven. “Die mannen moet gewoon met hun tengels van die vrouwen afblijven.”

Wat vindt ze van het Derksen-model? Dat slachtoffers zoals die van Ali gewoon maar wat meer van zich af moeten bijten? “Nee, het gebeurt soms ook uit het niets en dat is denk ik waar mensen van schrikken.”

Nare gast

Heeft Soundos zelf ook wel eens een vertrouwenspersoon gemist in haar leven? “Ja, vaak als er vervelende dingen gebeurden, bijvoorbeeld op school. Ik had vooral één leraar die een heel nare man was. Die was onaardig en schreeuwde ook tegen ons.”

Is hij ook fysiek te ver gegaan? “Nee, hij heeft niet aan me gezeten. Maar het was echt een nare gast. Ik was blijven zitten en hij zei, waar iedereen bij was: ‘Je gaat nooit je atheneumdiploma halen, je bent te dom hiervoor.’”

Knorrepodcast

De Knorrepodcast met Soundos als hoofdgast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u Ali B überhaupt ooit leuk gevonden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen