Bram Moszkowicz volledig afgeslacht in VI: ‘Hij is echt zó treurig!’

Het lijkt erop dat we Bram Moszkowicz niet meer terugzien als studiogast in VI Vandaag. Hij is gisteren namelijk volledig afgeslacht in de talkshow. “Het is treurig om te zien wat er met hem gebeurt.”

Özcan Akyol, Bram Moszkowicz en Johan Derksen © SBS 6

Bram Moszkowicz is totaal niet serieus te nemen als ‘deskundige’ in Shownieuws. Hij zit daar vooral om zijn familiebelangen te verdedigen. Momenteel is hij avond aan avond bezig om de naam van Lil Kleine te zuiveren en eerder sprong hij al in de bres voor Marco Borsato. De reden? Zijn vriendin is de advocaat van Lil Kleine, zijn zoon de manager.

Rug tegen de muur

En hoe zit de band met de Borsato’s dan? Brams zoon Nathan Moszkowicz probeert Marco’s dochter Jada Borsato groot te maken. Dan komt een vader die met zijn handen aan jonge meisjes zit natuurlijk niet handig uit. Bram ontplófte toen hij half december te gast was bij VI Vandaag en hij op zijn band met de Borsato’s gewezen werd.

Daar kwam Johan Derksen gisteren op terug in de uitzending van VI Vandaag. “Hij zat hier aan tafel ook een beetje met de rug tegen de muur toen jij hierover begon en hij hapt dan ook echt, hè? Hij kan zich beter onthouden van commentaar. Zijn zoon is manager van die vlegel. Dan kan hij er beter niet gaan zitten.”

Heel zielig

Özcan Akyol vindt ook dat Bram niet in Shownieuws moet aanschuiven als er dubbele belangen gaan spelen. “Precies. Van: ‘Ik kom vanavond niet, want het gaat over iemand die ik goed ken.’ Los van het feit dat hij wel vaker raaskalt daar bij Shownieuws. Ook over mijn situatie toen met Wilders (Bram was vroeger de advocaat van Wilders, red.).”

Het is heel sneu wat er met Bram is gebeurd, vindt Özcan. “Ooit was die man echt dé advocaat van Nederland en nu zit hij heel zielig daar bij Shownieuws met al die andere slijmballen daar. Het is toch treurig om te zien wat daar gebeurt?”

Sneer van Johan

Johan is het volledig met Özcan eens. “De treurigheid komt voort uit het feit dat hij gewoon een inkomen bij elkaar moet verdienen nu.”

Özcan: “Dan ga je kennelijk ook zeggen wat mensen willen horen en in dit geval voor je familie opkomen, maar geloofwaardig is hij niet meer.”

René van der Gijp: “Nee, totaal niet.”

Boos op Sandra

De aanleiding voor de mannen van VI om het over Bram te hebben, is de kribbige reactie van de gevallen strafpleiter op zijn Shownieuws-collega Sandra Schuurhof.

Sandra gaf in Shownieuws aan dat als zij Lil Kleine’s manager was geweest, wat nu dus Brams zoon is, ze direct de samenwerking zou hebben verbroken. “Dan moet jij geen manager worden”, sneerde Bram.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Bram Moszkowicz vergane glorie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen