Sarah van Soelen geeft teken van leven: ‘Niet boos op André Hazes jr.’

Het jaar 2021 begon zo goed voor Sarah van Soelen: als de nieuwste scharrel van André Hazes jr. leek ze eindelijk een bekende Nederlander te worden. En nu heeft niemand het meer over haar.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Om de mensen eraan te herinneren dat ze nog steeds leeft, heeft Sarah van Soelen maar weer eens een uitspraak over haar ex-vriend André Hazes jr. online geslingerd. En dat sorteert effect: ze haal direct alle headlines. Wat heeft ze dit keer te melden? Dat ze niet boos is op de rokkenjagende volkszanger.

Sarah over André

Sarah op de vraag of ze André iets kwalijk neemt: “Nee, zeker niet. Ik weet dat Dré een hart van goud heeft. Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt… Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem.”

Wil Sarah er verder nog iets over kwijt? Nee, de headlines zijn al binnen. “Hier wil ik het bij laten. Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg.”

Lachwekkend

Verder geeft Sarah ook nog aan dat ze het zo irritant vindt dat heel Nederland een mening over haar heeft. “Ik vind het lachwekkend, maar ook zeer zeker zorgwekkend. We leven in een tijd dat het maar normaal is om zomaar dingen te zeggen en schrijven over of tegen iemand die je totaal niet kent.”

Ah, dus André en Sarah hebben een zomer lang iedere voetstap die ze zetten gedeeld in hun Insta-stories, en nu klaagt ze dat mensen daar een mening over hebben? “Je mag zeker een mening hebben, maar dat wil niet zeggen dat het zo is, en dat je door je woorden daar iemand mee pijn kan doen.”

Verschrikkelijk

Afschuwelijk, vindt Sarah het. “Ik heb de meest verschrikkelijke berichten en dreigberichten gekregen, en waarvoor? Van mensen die mij totaal niet kennen.”

Tip voor Sarah? Een slotje op je Instagram-account. Dan kunnen al die mensen die je totaal niet kennen je niet meer volgen en ook geen berichtjes meer sturen. Ook weer opgelost.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen