The Harbour Club krabbelt terug: streep door concert Glennis Grace?

The Harbour Club lijkt na alle ophef over het doorgaan van Glennis Grace’ concert toch een beetje terug te krabbelen. Het Amsterdamse restaurant spreekt over ‘eventuele consequenties’.

Glennis Grace © RTL 4

Je zou na de knokpartij in de Jumbo verwachten dat Glennis Grace zich wel een tijdje gedeisd houdt, maar gisteren kopten de media verbaasd dat de zangeres haar optredens gewoon door laat gaan. Op 26 maart is de eerste, in The Harbour Club in Amsterdam. Kaartjes? 200 euro. Maar willen haar opdrachtgevers eigenlijk nog wel door?

200 euro voor Glennis

The Harbour Club gaf aanvankelijk aan dat Glennis nog steeds in de concertagenda staat. Daar kwam online erg veel kritiek op. Zo verbaasde het juicekanaal Juice Channel zich erover dat mensen überhaupt nog voor dat geld naar deze Whitney Houston-imitatie willen kijken.

“Nou, The Harbour Club weet het ook wel! Hoe kunnen ze nou zulke prijzen vragen voor een optreden van deze supermarkt-tokkie?”, aldus het kanaal.

Niemand bereikbaar

Het AD heeft gebeld met The Harbour Club, maar ook die zijn inmiddels niet meer bereikbaar. Het is wel opvallend dat iedereen die iets te maken heeft met Glennis Grace en Lil Kleine dezelfde provider heeft als Nathan Moszkowicz: storing op storing, compleet onbereikbaar. Of zijn ze toch vooral druk aan het vergaderen over alle financiële gevolgen?

Inmiddels heeft The Harbour Club eindelijk een statement afgegeven. Daarin lijkt het restaurant toch een beetje terug te krabbelen: “The Harbour Club volgt de zaak omtrent Glennis Grace op de voet. Eventuele consequenties voor de samenwerking zullen doorgevoerd worden aan de hand van verdere informatie.”

Afwachten

Het is al met al dus nog even afwachten. Geeft The Harbour Club het eerste zetje tot een compleet lege concertagenda voor Glennis of houden ze haar in het zadel?

Update 19.15 uur – Glennis Grace gedumpt door The Harbour Club: ‘Goede beslissing’

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen