Nikkie Plessen stemt Lech-vakanties niet af met koningspaar

Nikkie Plessen komt koning Willem-Alexander en koningin Máxima nooit tegen als ze op skivakantie is in Lech. Volgens de RTL Boulevard-ster gaan ze er altijd nét op een ander moment heen.

Nikkie Plessen © RTL

Ze is waarschijnlijk het meest milieuvervuilende gezicht van RTL: Nikkie Plessen. Ze vliegt van hot naar her in haar privéjet en is ook om de haverklap in Lech te vinden. Daar zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima momenteel aan het skiën. Hebben ze samen wel eens een borrel gedronken?

Koninklijke borrel

Presentator Eddy Zoëy gisteren in RTL Boulevard: “Nou kom jij er net van terug, Nikkie, en zij zijn er net naartoe gegaan. Heeft het elkaar dan nog gekruist? Kom jij ze wel eens tegen?”

Nikkie: “Nou, we hebben één keer dat we gezamenlijk vakanties hadden en toen hadden zij daar hun fotomomentje. Edwin Smulders was er toen ook, alleen toen werd het door het slechte weer verplaatst. Maar ik heb ze nog nooit daar letterlijk gespot, want inderdaad: we hebben altijd verkeerde vakanties.”

Eddy: “Een verkeerde timing.”

Nikkie: “Ja.”

Oranje-sfeertje

Als de Oranjes in town zijn, staat Lech altijd helemaal op zijn kop, weet royaltykenner Annemarie de Kunder. “Weet je wat ik altijd zo grappig vind? Iedereen zegt altijd: ‘Ze kunnen daar lekker hun gang gaan en lekker onopvallend daar rondlopen.’ Nou, echt totaal niet.”

“Die helm en die bril zorgt er natuurlijk wel voor dat ze een beetje anoniem zijn, maar verder herkent iedereen ze gewoon. Als je de Nederlanders daar ook spreekt is het van: ‘Heb jij ze al gezien? Ja, ik zag ze gisteren!’ Het is toch een beetje het sfeertje van ‘de Oranjes zijn hier’, dus je kunt mij niet wijsmaken dat het zo lekker onopvallend is.”

Geen fotomoment

Normaal gesproken vindt er altijd een fotomoment plaats in Lech, maar dat is nu niet het geval. “Het zou eigenlijk morgen (vandaag dus, red.) plaatsvinden, maar aangezien ze nu maar met z’n drieën zijn hebben ze besloten om die fotomomenten te doen op het moment dat ze met z’n vijven zijn, dus het is niet meer zo afhankelijk van de vakanties.”

Het eerst mogelijke moment is 24 juni. “Dan zijn ze met elkaar en is het volgende fotomoment.”

Instagram

Nikkie in Lech:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het koningspaar behoefte heeft aan een vakantieborrel met Nikkie Plessen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen