Carlo Boszhard verklaart plotselinge afwezigheid: ‘Ik voelde niks meer’

Carlo Boszhard was vorige week even helemaal uit de running. Hij sloeg zelfs zijn columnpje in de Televizier over. Wat is er allemaal aan de hand? Hij had hoofdpijn door corona, legt de presentator uit.

Carlo Boszhard © Tom Cornelissen

Het was een afschuwelijke week voor Carlo Boszhard, omdat hij moe was en wat hoofdpijn had. Hij heeft daarop talloze coronatesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Na de zoveelste test had Carlo eindelijk een positief resultaat te pakken. “Dan staan er ineens twee streepjes. Positief. Corona!”, schrijft hij in Televizier.

Knallende koppijn

Hoewel Carlo en zijn vriend Herald tot op dat moment de hele tijd op elkaars lip zaten, besloten ze na die test om opeens afstand te nemen. “Snel neemt Herald de onderste verdieping van het huis in beslag en lig ik boven. Geen keelpijn, geen verkoudheid maar oh, die knallende koppijn.”

Carlo kon niet meer. “Geen rust, dus ga ik maar plat op de grond liggen op de badkamervloer. Normaal lig ik in bed met vier katten, maar omdat ik bang ben ze te besmetten mogen ze de slaapkamer niet in.”

‘Ik kan niks’

Waarom heeft Carlo uiteindelijk zijn column in de Televizier overgeslagen? Zo lastig is dat immers niet. “Ik kan niks en wil niks. Al voel ik van alles.”

Hij keek vooral veel televisie. “Na acht dagen hervat ik mezelf en mag ik eruit. Niet meer gekluisterd aan de buis, daar knapt een mens van op in deze tijden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard is goed bevriend met Glennis Grace. Zijn vriend liket nu haar ontkenning op Instagram. Ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen