Linda de Mol hakt binnen twee weken knoop door over Miljoenenjacht

Linda de Mol besluit voor het eind van de maand of ze het komende seizoen van Miljoenenjacht wil presenteren of dat ze dat aan Winston Gerschtanowitz overlaat. Althans, dat meldt de Privé.

Postcode Loterij Miljoenenjacht © Roy Beusker

De onttroonde koningin van de Nederlandse televisie is het land uit gevlucht. Volgens Privé-baas Evert Santegoeds zit Linda de Mol momenteel in haar miljonairsvilla in Portugal bij te komen van het bedrog van haar ex-geliefde Jeroen Rietbergen. Het laatste dat we van haar gehoord hebben is het woeste briefje waarin ze Angela de Jong uitschold.

Miljoenenjacht móet door

Hoe moet het nu verder? De opnames van het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland zijn reeds geannuleerd, maar Postcode Loterij: Miljoenenjacht móet doorgaan. “Vanwege de ’koffertjes’ waarmee Postcodeloterijdeelnemers in het land kans maken op vijf miljoen”, legt Evert uit in zijn artikel.

Het is echter nog maar de vraag of Linda wel op tijd hersteld is voor de opnames van Miljoenenjacht. Het nieuwe seizoen gaat volgende maand al van start. Volgens Albert Verlinde is het goed mogelijk dat Winston Gerschtanowitz de boel overneemt. “Eén keer heeft hij het programma overgenomen, ik geloof in 2013, toen de vader van Linda was overleden.”

Twee weken

De knoop wordt spoedig doorgehakt, weet Evert. Hij heeft van ‘een goede bron’ vernomen dat ze eind februari een afspraak heeft met de directie van de Postcode Loterij om over de toekomst van Miljoenenjacht te praten. “Over de vraag of en met wie het door kan gaan.”

De bron denkt echter dat de comeback van Linda nog wel wat langer op zich laat wachten. “Misschien zelfs wel véél langer. Ze zit er echt helemaal doorheen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen