Lil Kleine nu ook gedumpt door zijn eigen feestcafé in Amsterdam

Lil Kleine is nu ook gedumpt door café ’t Lammetje, waarvan hij het gezicht is. De kroeg keurt de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes ’ten zeerste af’ en zet hem voorlopig niet meer in.

Lil' Kleine © William Rutten

Veel mensen denken dat Lil Kleine de eigenaar is van het Amsterdamse café ’t Lammetje, maar dat was vooral om publiciteit te genereren. In werkelijkheid wordt de tent gerund door de horecafamilie Poppes en wordt Lil Kleine betaald om het gezicht te zijn. Die samenwerking ligt nu echter ook al aan gort.

Lammetje dumpt Kleine

’t Lammetje laat weten dat de samenwerking met Lil Kleine voorlopig wordt opgeschort. “Feestcafé ’t Lammetje keurt de beschuldigingen geuit tegen Lil Kleine ten aanzien van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes, zoals deze op beelden via de media zijn vertoond ten zeerste af”, meldt het café aan De Telegraaf.

En nu? “’t Lammetje B.V. schort promotionele activiteiten van Lil Kleine ten aanzien van feestcafé ’t Lammetje op tot nader order.”

Friettent

Dan is er ook nog friettent De Belg, waarvan Lil Kleine ook eigenaar zou zijn. Die tent staat ook al niet op zijn naam. Ook daarvan willen de eigenaren niet reageren.

Waarom niet? Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden: “Ik denk dat dat ermee te maken heeft – en dat speelt bij het Lammetje ook hoor – dat het vrienden zijn van elkaar. Ze proberen dat natuurlijk ook onderling nog eens uit te vechten en dan kom je met een verklaring.”

Spanje

Inmiddels vertoeft Lil Kleine in Spanje. Foto’s daarvan zijn te zien op de juicekanalen. Jordi: “We zagen foto’s dat hij gewoon lekker op het terras zat bij vrienden en later werd hij in Marbella ook nog in de kroeg gespot, dus hij voelt zich daar klaarblijkelijk veilig. Dan is de vraag: mag dat?”

Ja, dat mag. “We hebben het ook even bij het OM gevraagd en die zeggen: ’In principe mag iemand gewoon in vrijheid het onderzoek afwachten, als hij maar bereikbaar is voor commentaar.'”

Ibiza

Het laatste nieuws is dat Lil Kleine de boot naar Ibiza heeft gepakt, blijkt uit een foto van Juice Channel. “Lil Kleine is zojuist door een volger van ons gespot op de boot vanuit Denia naar Ibiza. Je kan duidelijk zien dat hij erg gestresst is…”

Gisteren werd Lil Kleine nog gedumpt door platenlabel Sony. Dat gaat hem waarschijnlijk zo’n 3 miljoen euro kosten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verdient Lil Kleine een tweede kans?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen