Johan Derksen: ‘Bram Moszkowicz kan teloorgang toch niet ontkennen?’

Johan Derksen begrijpt niet waarom Bram Moszkowicz zo gepikeerd is. Bram is in VI Vandaag neergezet als gevallen strafpleiter en daar is hij woest over. “Hij kan dat toch niet ontkennen?”

Johan Derksen en Bram Moszkowicz © SBS 6

Bram Moszkowicz aan de desk van Shownieuws is een ongelooflijk sneue vertoning, vinden de mannen van VI Vandaag. Over die mening is de gevallen strafpleiter zó boos dat hij Johan Derksen een seniele man heeft genoemd. Hij wil live op televisie de confrontatie aangaan met de mannen van VI. Over overschatting gesproken.

‘Wat is zijn probleem?!’

Johan begrijpt het hele probleem niet zo. “Ik weet eigenlijk niet wat we miszegd hebben. Eus merkte op dat hij het eigenlijk een beetje zielig vond dat zo’n grote advocaat nu in flutprogramma’s zit en ik zeg: ‘Ja, hij zal op deze manier de kost moeten verdienen.’ Dat is wat er gezegd is. Als Bram daar boos over is… Hij mag daar van mij hier even tekeergaan als hem dat oplucht.”

Wilfred Genee: “Ja, even zijn gelijk halen.”

Johan: “Ja, ik vind het prima.”

‘Zit hem hoog’

René van der Gijp: “Je merkt dat het hem hoog zit.”

Johan: “Vinden jullie dat hij hier beledigd is dan?”

Wilfred: “Nou, er werd gezegd dat hij nogal sneu is en dat zijn carrière volledig voorbij is.”

Johan: “Ja, maar dat kan hij toch moeilijk tegenspreken, hè? Van de grandeur die hij vroeger had is weinig meer over. Alleen die oude dure pakken heeft hij nog aan.”

Paul de Leeuw: “Het is al een tijdje dat het zo is dat hij geen carrière meer heeft, dus hij probeert het op een andere manier.”

Angela de Jong

Vanavond is Angela de Jong te gast in VI Vandaag. Het is een langverwachte uitzending, aangezien Angela eerder een paar keer heeft afgezegd.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen