Carlo Boszhard voor bus gegooid: ‘Hij is foute BN’er die Story bedoelt!’

Carlo Boszhard wordt meedogenloos voor de bus gegooid door RoddelPraat. Het Story-gerucht over een nieuw ‘misbruikschandaal’ in de tv-wereld gaat over hem, beweert presentator Jan Roos.

Jan Roos, Yvonne Coldeweijer en Dennis Schouten © RoddelPraat

De Story liet op de eerste woensdag van januari een bom ontploffen op het Media Park. Het tijdschrift beweerde, nog voordat de rel rondom The Voice of Holland losbarstte, dat ‘een tv-presentator zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens‘. “De tv-wereld houdt de adem in”, meldde hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Story weet wie het is

Guido gaf direct aan dat hij al weet over wie de beschuldigingen gaan, maar dat hij dat nog even geheimhoudt. “Story is bekend om wie de geruchten gaan; het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden.”

Het speculeren kon vervolgens beginnen. Met name de naam van een relatief jonge RTL-presentator zong veelvuldig rond. Deze BN’er werd daarmee geconfronteerd door het juicekanaal Reality FBI. Hij ontkende de beschuldigingen, maar dat bericht werd snel weer verwijderd door het roddelplatform, om verdere verdachtmakingen te voorkomen.

Geruchtenstroom

Ondanks al het gissen wilde Guido geen einde maken aan de geruchtenstroom. Drie weken na zijn artikel, eind januari, twitterde hij: “Eén naam noemen zonder enig geleverd bewijs (of het later waar blijkt of niet), dát is heftig. En schadelijk. Een beerput vermelden is wat anders. Het is nieuws, we zijn er journalistiek mee bezig.”

“Rot als mensen daar verdacht door worden. Dat is voor rekening van vingerwijzers.”

‘Wie is het dan?’

Presentator Jan Roos heeft contact gehad met Story-baas Guido, vertelt hij in de nieuwste RoddelPraat. “De vraag die ik Guido meerdere malen heb gesteld, is: ‘Wie is dat?’ Hij dropt dat, er komt een bom, er zit iemand van RTL met zijn poten aan jonge jongens en alles wat ouder is… Dus ik zeg tegen die Guido: ‘Wie is het dan?’”

“Ik zeg: ‘Je zegt dat er een RTL 4-presentator met z’n poten aan jongens zit.’ ‘Ja, we zijn onderzoek aan het doen.’ Ik heb het van de week wéér gevraagd en er komt geen antwoord binnen. Waarom? Nadat het in de Story heeft gestaan, is Guido gebeld: ‘Met RTL. Als jij denkt dit te gaan brengen, dan spreekt niemand van RTL ooit nog met jouw blaadje.’”

Carlo voor de bus

Het gaat om Carlo Boszhard, beweert Jan nu. “Ik heb gehoord over wie dat verhaal van de Story zou gaan en dat is niet zomaar iemand. Het is wel begrijpelijk dat het stil wordt gehouden. Ik heb het niet alleen gehoord van één bron, ik heb het van meerdere bronnen gehoord, waaronder een BN’er, een absolute tv-ster.”

“Wie is dan diegene die dat Story-verhaal zou zijn geweest? Wie zou die RTL 4-presentator zijn die losse handjes heeft? Wie heeft ook aan die BN’er gezeten die mij deze week ook meerdere keren heeft bericht? Ben je er klaar voor? Het is ook iemand met de achternaam B. Net als Ali B, net als Marco B, hebben we nu Carlo B.”

Doofpot

Een heftige beschuldiging. Jan vervolgt: “Carlo kon ook afgelopen week zijn column niet schrijven, want hij had ‘heel erg hoofdpijn van de corona’. (…) Maar wat bleek nou? Hij is met niets anders bezig dan dit in de doofpot te houden. Daar gebeurt heel veel op dit moment.”

Wat gebeurt er dan? “Vanuit de Boszhard-kliek, schijnt zo te zijn, hebben wij gehoord, mag het niet naar buiten komen dat hij overdreven handtastelijk is naar hetzelfde slachtoffer. Deze presentator is zelfs tijdens een live-uitzending door hem bepoteld. Die is in zijn broekje betast tijdens een uitzending.”

Co-host Dennis Schouten: “Weet jij dan wat hij heeft gedaan met die kinderen?”

Jan: “Dat is het verhaal wat Story zegt, dat er ook minderjarige jongens zijn aangerand door hem. Het gaat dan over handtastelijkheden.”

Yvonne ‘bevestigt’

Yvonne Coldeweijer is te gast in de uitzending van RoddelPraat waarin Jan zijn onthulling doet. “Ik denk niet dat het klopt, maar oké, maakt niet uit. (…) Ik heb iets anders gehoord, maar ga maar door”, zegt zij.

Dennis lachend: “Mochten we hier strafrechtelijk voor worden vervolgd, dan zat je er wel naast. Dan speel je wel weer een belangrijke rol.”

Nu zegt Yvonne op haar Instagram-kanaal: “Hoewel ik wat sceptisch was in de uitzending stromen de verhalen nu bij me binnen. In ieder geval kan ik hierbij bevestigen dat Guido den Aantrekker met zijn verhaal in Story wel degelijk Carlo Boszhard heeft bedoeld. De aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag zal ik eerst verder onderzoeken.”

Carlo doet aangifte

Carlo gaat aangifte doen, laat hij weten op Instagram. “Zojuist vol ongeloof gekeken naar naar RoddelPraat waarin er leugens over mij verteld worden. Ik zal aangifte doen tegen Jan Roos en RoddelPraat wegens laster. Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn.”

Volgens juicekanaal Juice Channel is het tijd dat Guido duidelijkheid geeft. “Guido, (…) trek je bek eens open over wie dit gaat, want wij hebben namelijk meerdere namen gehoord. Wij begrijpen trouwens sowieso niet waarom je eerst A zegt in je blaadje en daarna maanden lang zwijgt totdat je B zegt. Ga dan pas praten als je ook alles kan delen!”

Bram de Wijs

Begin september 2020 werd Carlo door YouTube-maker Bram de Wijs beschuldigd van ongewenste intimiteiten. De RTL 4-ster zou aan zijn billen gezeten hebben. “Op het moment zelf dacht ik: wow, Carlo Boszhard zit aan m’n bil, maar achteraf dacht ik: gadverdamme, hoe haalt hij het in z’n hoofd?”

Bram verwijderde zijn aantijgingen al snel, mogelijk na juridische dreigementen vanuit Carlo of RTL. Geen van de betrokken partijen heeft daar destijds verder nog op gereageerd.

Stories

Carlo reageert woest (l) en Yvonne ‘bevestigt’ geruchten (r):

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen