Evert Santegoeds noemt met tegenzin naam van Yvonne Coldeweijer

Evert Santegoeds heeft in Shownieuws met tegenzin de naam van Yvonne Coldeweijer uitgesproken. Hij heeft een hekel aan de juicekoningin, die dé koploper in showbizzprimeurs is geworden.

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © Instagram, Shownieuws

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zorgt voor behoorlijk wat onrust in de wereld van de showmedia. Niet langer de Privé of de Story, maar juicekanalen als die van Yvonne hebben tegenwoordig veruit de meeste primeurs. De bazen van die bladen, Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker, spreken dan ook met behoorlijk veel dedain over Yvonne.

Albert ❤️ Alberta

Als Yvonne weer eens een primeur heeft, dan gaan Evert en Guido tot het gaatje om haar niet te noemen als bron. De heren hebben zelfs moeite met het uitspreken van haar naam.

Aangezien Albert Verlinde gisteren in Shownieuws wél het fatsoen had om Yvonne credits te geven voor een primeur – iets met prinses Amalia die op krukken loopt – kon collega Evert er ditmaal niet omheen. Albert: “Ja, Yvonne Coldeweijer van hét juice channel heeft gisterenavond laat een foto geplaatst en laten we eerlijk wezen: de afgelopen tijd is het altijd raak geweest wat ze meldt.”

Evert neemt slokje

Het gaat om een foto die Yvonne heeft geplaatst van prinses Amalia op krukken. “Die foto kunnen we niet laten zien, want er is een mediacode. Dat leg ik je nog wel eens uit, Evert, hoe dat zit”, aldus Albert plagend.

Evert daarop: “Die geldt niet voor Coldeweijer?”

Hij schrikt er zelf van. “Ik spreek die naam niet zo vaak uit, dus ik neem even een slokje.”

Niet zo flauw doen, vindt Albert. “Nee, maar ze heeft het wel, snap je? Dan moet je het wel benoemen ook.”

Yvonne gehoorzaamt

Yvonne heeft die foto van Amalia overigens snel weer verwijderd, omdat ze de mediacode gehoorzaamt. Albert: “Ze schrijft zelf: ‘De mediacode is er, dus ik ga me daar ook niet aan wagen.’ Dat betekent dat de juice channels en Yvonne wel heel brutaal zijn naar de entertainmentbusiness, maar ze dat ze het koningshuis niet tegen zich willen hebben.”

“We kunnen de foto niet laten zien, maar we hebben even gecheckt bij Sandra [Schuurhof] of het geen oude foto is. In 2016 had Amalia namelijk haar enkel verstuikt. Sandra zegt: ‘Het is inderdaad een nieuwe foto, want de schoenen waar Amalia zo trots op is en ontzettend van houdt, heeft ze aan.’ Dus het klopt echt wel dat zij het is.”

Boulevard

Het nieuws over Amalia werd ook besproken in RTL Boulevard. Dat programma heeft tegenwoordig geen enkele moeite meer om Yvonne de credits te geven die ze verdient. Sterker nog: ze stond er vorige week maandag zelfs aan de desk.

Dat zullen we in Shownieuws niet snel zien gebeuren. Dat programma wordt nog liever van de buis gehaald dan dat Yvonne de studio betreedt.

Tweet

De onthulling van Yvonne maakt de tongen los bij royaltydeskundigen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Evert Santegoeds de hete adem in zijn nek voelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen