Davina Michelle: ‘Marco Borsato is een zak als dit echt waar is’

Davina Michelle scoorde samen met Marco Borsato haar grootste hit, maar ze heeft geen zin om daarom voor hem in de bres te springen. Ze vindt hem ‘een zak’ als hij zich inderdaad heeft misdragen.

Davina Michelle en Marco Borsato © YouTube

Het misbruikschandaal rond The Voice of Holland was ook voor Davina Michelle een ‘enorme schok’. Haar muzikale maatje Marco Borsato speelt er immers een zeer prominente rol in. “Er moet zeker iets veranderen, ja. Absoluut. Mensen moeten gewoon hun tengels en hun woorden thuishouden”, aldus de zangeres in het AD.

‘Het gaat niet om mij’

Davina’s grootste hit Hoe Het Danst wordt momenteel niet meer gedraaid op de radio, omdat het een duet is met Marco. “Ja, nou ja… Dat is nu eenmaal zo. Ik moet zeggen dat ik in dit verhaal nul belangrijk ben. Als dit daadwerkelijk allemaal waar is, dan is dit nummer totaal niet boeiend. Dat is dan het minst belangrijke.”

Ze vervolgt: “Het belangrijkste is dat de slachtoffers dan geholpen worden. En dat mijn nummer dan niet meer op de radio komt? Nou, boeiend. Hoe het danst is mijn grootste hit, als je naar de streamingcijfers kijkt. Maar hoe belangrijk is dat nou? Het gaat om wat er gebeurd is, en óf er wat is gebeurd.”

‘Marco is een zak’

Heeft Davina met Marco geappt? “Nee, contact hebben we niet gehad. Helemaal niet. Ik denk dat Marco genoeg aan zijn hoofd heeft nu, en ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen. Hij hoeft toch niet van mij te horen dat hij een zak is, als dit echt waar is? Dat zou wat zijn, zeg. Dat iedereen met wie hij ooit gewerkt heeft zoiets zou laten weten.”

“Ik wist dit ook niet hè, toen ik een nummer met hem uitbracht, dat dit zou gebeuren. Dat dit überhaupt naar buiten zou komen. Het is een enorme nachtmerrie. Ik weet zelf ook niet wat ik hiermee aan moet. Ik wacht maar gewoon af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Marco Borsato wordt vrijgesproken, denkt u dat hij dan weer een A-ster wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen