Albert Verlinde: ‘Fantastisch dat Tim Hofman graag rokje draagt’

Albert Verlinde vindt het fantastisch dat Tim Hofman graag nagellak op heeft en rokjes wil dragen. “Dat vind ik fantastisch”, aldus de showkenner. “Hij stelt zich genderneutraal op.”

Albert Verlinde en Tim Hofman © SBS, BNNVARA

Tim Hofman, die Hilversum op zijn grondvesten heeft doen schudden met zijn documentaire over The Voice of Holland, heeft vrouwelijke kanten, maar verbergt die om niet op te vallen. “Ik denk dat ik wel vaker een rok zou willen dragen, dat zit ook lekker”, zei hij begin vorige maand nog op NPO Radio 1.

Tim zonder rokje

Toch laat Tim zijn rokjes gewoon in de kast hangen. “Ik kies er soms voor om een spijkerbroek, een T-shirt en een pet te dragen om niet op te vallen.”

Een rokje op televisie gaat voor veel mensen te ver, aldus Tim. Hij wijst op zijn tv-reeks Over Mijn Lijk. “Bij dat programma moet het niet over mij gaan, maar om de mensen die gaan sterven. Dan moet ik daar niet in een rok of op hakken gaan staan, dat kan mensen afleiden.”

Albert prijst Tim

Maar een man in een rokje, gaat dat niet een beetje ver? “Ik zou niet weten waarom ik geen nagellak of make-up zou mogen dragen. Ik sta in de sportschool op roze sokken en met nagellak op 200 kilo te tillen.”

Albert Verlinde wordt helemaal warm van Tim en zijn rokjes. “Ik vind hem een ontzettend talent. Hij schrijft ook gedichten, ik heb zijn bundel”, jubelt hij in de Nieuwe Revu. “Tim is iemand op wie we zuinig moeten zijn in deze entertainmentwereld.”

‘Ik vind het fantastisch!’

Die vrouwelijke kanten van Tim spreken Albert wel aan. “Wat ik ervan vind dat een heteroman nagellak draagt en graag een rok zou willen dragen? Dat vind ik fantastisch. Net als dat een homoman niet beslist in een roze pak naar een première toe hoeft. Iedereen moet lekker dragen wat hij of zij graag wil dragen.”

“Tim stelt zich genderneutraal op en zou daarom kunnen overwegen om zijn achternaam te veranderen van Hofman naar Hofmens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het afleidend vinden om Tim Hofman met een rok aan te zien in Over Mijn Lijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen