Winston Gerschtanowitz plotseling grijs: ‘Ik snap het ook niet’

Winston Gerschtanowitz begrijpt er helemaal niets van dat hij plotseling zo grijs is geworden. Op 45-jarige leeftijd verliest het kapsel van de presentator zijn kleur. “Maar gelukkig heb ik nog haar.”

Winston Gerschtanowitz © RTL

Na lange tijd een vrij jeugdig uiterlijk te hebben gehad, is Winston Gerschtanowitz in een rap tempo verouderd. Zijn kapsel is inmiddels enorm grijs en dat verraadt zijn 45-jarige leeftijd. Het is voor de SBS 6-presentator zelf ook een beetje wennen dat hij zo aan het vergrijzen is.

Snel grijs geworden

“Winston, jij bent snel grijs geworden”, merkt de Weekend op in een interview.

Daarop zegt de presentator: “Ja, geen idee hoe dat komt. Gelukkig heb ik mijn haar nog.”

Zijn vrouw Renate Gerschtanowitz heeft er geen moeite mee: “Ik vind het wel sexy, een man die een beetje grijs wordt. George Clooney, om er maar één te noemen.”

Grijze Clooney

Daar houdt Winston zich graag aan vast. “Ja die sprak ik daar wel eens over, hij zei: ziet er erg goed uit, haha. Ik ga mijn haar niet verven hoor, ik vind het niet vervelend en iedereen vindt het goed staan.”

Winston zit niet in zak en as dat de jaren nu echt beginnen te tellen. “Ik zat er niet op te wachten, maar ik zit er ook niet mee.”

Villa Felderhof

De laatste tijd is Winston een aantal keer in het nieuws geweest, omdat Beau van Erven Dorens opeens een soort nieuwe versie van Villa Felderhof heeft opgenomen. Eigenlijk was dat Winstons plan, maar SBS annuleerde het project tijdens de coronacrisis.

Baalt Winston daarvan? “Nee, ik denk dat er veel ruimte is voor dat soort programma’s, dit is een genre dat werkt. Ik gun het Beau, vind het fantastisch voor hem. Ik denk dat RTL er meer in gelooft dan SBS. Ik zit al 25 jaar in het vak en weet: dat kan gebeuren. Ik ben jong, over een paar jaar werkt het nog steeds.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Winston Gerschtanowitz die op 45-jarige leeftijd nog een knikkerprogramma presenteert. Prima of toch een beetje verdrietig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen