Robert Jensen vindt John, Johnny en Linda de Mol ‘om te kotsen’

Robert Jensen vindt de hele familie De Mol ongelooflijk nep, of het nou gaat om John, Johnny of Linda. Ze wisten allemaal dondersgoed van het wangedrag bij The Voice, denkt de talkshowhost.

Robert Jensen en John de Mol © NPO, YouTube

Een maand nadat zijn broer Frank Dane op een vrij pijnlijke wijze aan de kant is gezet als ochtendjock van John de Mols zender Radio 538, haalt Robert Jensen keihard uit naar de miljardairsfamilie. “Ik ken die mensen allemaal hoe ze in het echt zijn; het is het tegenovergestelde”, zegt de talkshowhost, die tegenwoordig een coronashow maakt, op Jensen.nl.

‘Showbizz is nep’

De Mol-familie is heel erg nep, aldus Robert. “Alles in de showbizz is nep. Alles is nep. De mensen zijn nep, het gezicht van Linda de Mol is nep, het gezicht van John de Mol is nep. Die mensen hebben miljarden en weten het toch nog voor elkaar te krijgen om de slechtste plastische chirurgie te krijgen in de wereld.”

Vooral Linda ziet er niet uit, vindt Robert. “Ik weet niet wie het werk gedaan heeft bij Linda met die wangen, maar ik denk Stevie Wonder.”

‘Linda is niet Linda’

De Mol-familie is het ultieme voorbeeld dat de showbizz nep is, meent Robert. “Het probleem is dat die hele wereld nep gemaakt is en het probleem daarvan is dat mensen groot zijn geworden in het daadwerkelijk verspreiden van neppigheid en manipulatie, zoals de familie De Mol. Linda de Mol is niet Linda de Mol en Johnny de Mol is niet Johnny de Mol.”

Johnny is helemaal niet zo integer als hij overkomt, zegt hij. “Dat is niet die vriendelijke gast met die Down-kinderen. Die gebuikt die Down-kinderen en thuis slaat hij zijn vriendin het ziekenhuis in, wat gewoon bewezen is. Lees dat boek van Mark Koster. Het is allemaal nep en ze spelen met imago en uiterlijkheden.”

Pr-campagne

Robert gelooft er niets van dat de Mol-familie niets wist van het enorme wangedrag achter de schermen van The Voice. “Zo’n Linda de Mol weet het natuurlijk allang. Deze pr-campagne alsof ze het allemaal niet wisten is om te kotsen!”

Hetzelfde geldt overigens voor een Chantal Janzen, presentatrice van The Voice, aldus Robert. “Ik vind Chantal Janzen wel aardig, maar ze is ook nep. Zij weet ook dat het al jaren aan de gang is. Schei nou toch uit!”

Bang voor de familie

Zo’n pr-campagne liet de Mol-familie eerder los op Johnny, aldus Robert. “De heilige Johnny de Mol junior! Hij heeft zijn vriendin het ziekenhuis in gemept! Dat wordt dan ook weer achtergehouden met de pr-machines. Niemand schrijft erover, want iedereen is bang voor de familie.”

Zelf heeft Robert in het verleden ook met John gewerkt, maar konden ze niet door één deur. Daarna zou John hem hebben tegengewerkt. “Ik heb daar later wel last van gehad.”

Hij heeft nu lak aan de miljardairsfamilie. “Ik ben niet bang voor de familie. Rot op met je familie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de ferme uithaal van Robert Jensen aan het adres van John de Mol te maken heeft met het ontslag van zijn broer Frank Dane bij Radio 538?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen