Rob Goossens maakt Gordon woest, begint over zijn hondjes

Rob Goossens ergert zich dood aan de filmpjes die Gordon online zet van zijn hondje Toto en het tweede hondje dat hij onlangs heeft gekocht. “Dit is niet schattig, dit is zielig!”

Rob Goossens en Gordon © RTL

De hondjes van Gordon zijn volgens critici ongezond, omdat ze doorgefokt zijn. Elke keer dat de SBS-ster daarop aangesproken wordt, ontploft hij van woede. Ook nu zal de entertainer weer woest door de woestijn rennen, want ditmaal heeft Rob Goossens kritiek geuit op zijn hondjes.

‘Heel erg stuitend’

Het leek een redacteur van RTL Boulevard gisteren een leuk idee om een Instagram-filmpje van Gordon en zijn hondjes te laten zien in de door Frank Dane gepresenteerde socialsrubriek. Op het bewuste filmpje snurkt Gordons hondje na in bad te zijn geweest.

Schandalig om dit uit te zenden, vindt Rob. “Jongens, ik wil even zeggen: dit is helemaal niet schattig, dit is pijnlijk, want die hond snurkt omdat hij ademhalingsproblemen heeft. Daar is Gordon al een miljoen keer op gewezen en dat hij tóch nog steeds denkt dat dit schattig is, vind ik best wel heel erg stuitend.”

Doorgefokt

Bridget Maasland: “Het hoort wel een beetje bij het ras, hè, inderdaad?”

Rob: “Ja, omdat het zo doorgefokt is.”

Kees van der Spek: “Het is een misvormd ras, doorgefokt. Dat klopt. Ja…”

Bridget: “Ja, Frank…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Gordon een A-, B- of C-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen