Rachel Hazes stuurt tv-ploeg weg bij theekraampje: ‘Ik zeg NIKS!’

Rachel Hazes heeft een tv-ploeg van het programma Shownieuws weggestuurd bij haar theekraampje in Amstelveen. Ze wil absoluut niet reageren op haar romance met zware jongen Klaas Otto.

Rachel Hazes © Shownieuws

Edwin Smulders, de huispaparazzo van de Hazesjes, heeft Rachel op straat gefotografeerd met Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. De twee blijken met elkaar te daten. Haar telefoon staat sinds die onthulling door Story roodgloeiend: alle showmedia willen een reactie hebben. Ze heeft echter geen zin om voor camera te reageren.

Briljant idee

Shownieuws vatte daarom gisteren het idee op om Rachel te verrassen in het openbaar. “We hebben Rachel even opgezocht. We wilden wel even weten of ze echt straalt van oor tot oor”, aldus presentatrice Airen Mylene.

Anouk Smulders, die zich kennelijk weer durft te vertonen aan de Shownieuws-desk, daarop: “Onze verslaggever kwam op het briljante idee van: waar gaan we haar nou vinden? Ze is echt heel veel aan het werk natuurlijk (proest, red.) in haar theesalon (theeloketje, red.) in Amstelveen, in het winkelcentrum daar. Dus die zegt: ‘We gaan daarheen!’”

Ongelooflijk, wat een genie.

‘Ik ga niet reageren!’

Hebben ze Rachel daar aangetroffen? “Ja, daar was ze ook! We kwamen natuurlijk aanlopen en je moet je voorstellen: dan heb je dus geluid, cameraman, verslaggever, dus er komt wel wat binnen in eigenlijk een leeg winkelcentrum. En toen zei ze gelijk met een big smile: ‘Ik ga niet reageren! Ik ga niet reageren!’”

“Ze wil er niets over loslaten, maar ik denk niet dat dit het laatste is wat we gezien hebben. To be continued!”

Rachel en Klaas

Rachel en Klaas op de cover van de Story:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen