Katja Schuurman haalt alle showmedia met narcistische huilfoto

Missie geslaagd voor Katja Schuurman: de narcistische huilfoto die ze gisterenavond op Instagram plaatste, is inmiddels door alle showmedia overgenomen. “Wat een gezeur van die BN’ers!”

Katja Schuurman © Instagram

Kennelijk is Katja Schuurman er nu ook al van overtuigd dat heel Nederland het wil weten als ze huilend in bed ligt. Ze was gisterenavond behoorlijk sip, omdat ze ‘snotverkouden’ is en haar ‘liefdesverdriet weg puft en kotst’. Ze pakte direct haar telefoon erbij om een selfie te maken en de boel op Instagram te zetten.

Huilende Katja

Katja wordt er naar eigen zeggen allemaal behoorlijk boos van. Bovenop al die ellende komt volgens Katja ook nog eens haar huilende baby. “En al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet!”

Omdat Katja niet uit eten kan, is ze uit verveling dus maar een huilfoto gaan posten op Instagram. Kennelijk wilde ze tijdens haar mediapauze even uittesten of ze nog wel relevant is. Missie geslaagd. Van Shownieuws tot RTL Boulevard en van De Telegraaf tot het AD: allemaal schrijven ze over de huilende Katja.

Kritische reacties

De lezers van al die artikelen ergeren zich echter dood, is bijvoorbeeld te lezen op de Facebook-pagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws. “Is er nou niks anders al dat gezeur van die BN’ers? Bah”, zegt Boulevard-kijker Lien. Anna is vooral verbaasd: “Ze is dus snotverkouden en ging op kraamvisite bij haar zus?”

Yvonne vindt Katja een narcist. “Waarom is het bij die BN’ers altijd erger dan bij een ander? Ik zorg al 30 jaar alleen voor mijn meervoudig gehandicapte zoon, heb SLE, maar mij hoor je niet. Ook weleens liefdesverdriet gehad, maar schouders eronder en doorgaan. En zo zijn er zoveel alleenstaande moeders die alles alleen moeten doen.”

‘Niet zo klagen!’

Katja moet zich een beetje vermannen, vindt Yvonne. “Niet zeuren of klagen. Kom op Katja, die verkoudheid gaat wel weer over. Wees blij met je twee gezonde kinderen waarvan je de zorg kunt delen en geld hebt om ze te geven wat ze nodig hebben. Je hebt zoveel meer dan menig ander…”

En Shownieuws-kijker Coby: “Och och, wat heeft ze het weer zwaar. Tig mensen zijn verkouden en moeten bovendien nog naar hun werk. En die baby heb je zelf op de wereld gezet. Niet zo jammeren.”

Katja wordt wel gesteund door collega-BN’ers als Bridget Maasland. Die sturen haar allemaal – hoe kan het ook anders – rode hartjes.

Instagram

Katja en haar huilfoto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman barst in huilen uit en de hele wereld moet het weten. Interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen