Maxim Hartman ontkent Veronica-ontslag: ‘Ik ben zélf opgestapt!’

Maxim Hartman ontkent dat hij is ontslagen door Veronica Superguide. De tv-persoonlijkheid stelt dat hij zélf is opgestapt, nadat een koppenmaker een van zijn interviews zou hebben verkracht.

Maxim Hartman en Guido den Aantrekker © RTL, SBS

Maxim Hartman zorgde tijdens het oudejaarsweekend voor een relletje door Erica Meiland neer te zetten als een lelijk gedrocht dat ‘gewoon in de container bij het restafval’ moet. Na berichtgeving daarover bood Maxim op cynische wijze zijn excuses aan: “Duizenden keer excuus voor mijn vorige post over die topvrouw Erica. Ze is heel wijs en heel mooi ook.”

Guido walgt van Maxim

Walgelijk, vindt DPG’s entertainmentbladenbaas Guido den Aantrekker het. Hij is blij dat Maxim eruit ligt bij Veronica Superguide, een van de bladen die onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

Na het lezen van Maxims uitspraken over Erica, twitterde Guido afgelopen weekend: “Het was inderdaad de juiste beslissing dat we bij Veronica Superguide onlangs definitief afscheid van Maxim Hartman genomen hebben, blijkt ook hieruit.”

‘Jokkebrokkie!’

Maxim stelt dat het ‘fake news’ is dat Guido hem zou hebben ontslagen. “Ik heb zelf ontslag genomen. Zie mijn eerdere post over Astrid Kerseboom. Ik vond hun ordinaire koppen niet oké. Veronica Superguide bedelde mij zelfs of ik niet kon blijven. Guido is dus echt een jokkebrokkie!”, zegt hij op Instagram.

Een kleine twee maanden geleden interviewde Maxim voor het entertainmentblad niemand minder dan Astrid Kersseboom. ‘Astrid Kersseboom zou het liefst elke dag drinken: ‘Hele flessen”, luidde de kop van het interview.

Woest op koppenmaker

De koppenmaker kreeg vervolgens een woeste Maxim over zich heen. “Ja. Zo werken koppenmakers dus. Had leuk en prettig gesprek met journaallezeres Astrid Kersseboom en dan maakt een heel zielig jongetje er achteraf een lullige kop boven. Walgelijk. Ik distantieer mij hier ook van en heb spijt dat ik met deze partij heb samengewerkt.”

“De interviews zijn namelijk superleuk om te doen en uit te werken maar helaas wordt het verpest door sneue mediamensjes die uit zijn op sensatie. Zie foto 3. Bedankt Robin Heerkens. Moge je compleet branden in de mediahel die je zelf creëert.”

‘Afschuwelijker dan Albert!’

Nu zijn Maxim en Veronica Superguide dus uit elkaar, maar over wie het heeft uitgemaakt verschillen beide partijen van mening. Maxim wordt in elk geval gesteund door Guido’s aartsvijand Sander Schimmelpenninck: “Guido den Aantrekker is zo mogelijk nog afschuwelijker dan tante Albert.”

Guido spreekt in een reactie van ‘fanmail uit Madurodam’. Hij gaat verder niet in op de opmerking van Maxime dat hij zélf zou zijn opgestapt bij Veronica Superguide.

Instagram

De reactie van Maxim:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen