Marc-Marie Huijbregts lokt bijna pittige mediaruzie met Gordon uit

Marc-Marie Huijbregts heeft bijna een mediaruzie met Gordon uitgelokt. De komediant wilde gisteren in de talkshow van Beau zijn beklag doen over de SBS 6-ster, maar werd daarbij gehinderd.

Marc-Marie Huijbregts © RTL

Het is geen geheim dat Marc-Marie Huijbregts en Gordon van elkaar gruwelen. Ze hebben in het verleden meermaals naar elkaar uitgehaald. Zo heeft Marc-Marie de programma’s van Gerard Joling en Gordon altijd een verschrikking gevonden: “Er is vast een markt voor. Maar ik betwijfel of hun capriolen de homo-emancipatie goed doen.”

‘Ben jij fan van Gordon?’

Angela de Jong zat gisteren in de talkshow van Beau en gaf aan juist wél fan te zijn van de Geer en Goor-shows. “Ben jij fan van Gordon?”, vraagt Marc-Marie aan haar.

Daarop zegt Angela: “Soms. Als hij samen met Gerard Joling programma’s maakt, vind ik ze vaak wel grappig, maar bij Gordon draait het toch heel vaak om Gordon en ik zie hem zich nog niet zo snel wegcijferen in die groep en alle glorie en licht naar die jongeren laten gaan (de jongeren in zijn nieuwe tv-programma over mensen met Down, red.).”

‘Het gaat veel over hem’

Marc-Marie wil vervolgens zijn ergernis etaleren over het feit dat Gordon vanuit zijn nieuwe woonplaats Dubai zo naarstig op zoek is naar aandacht van de Nederlandse pers.

“Ligt het nou aan mij of hebben we het nooit méér over Gordon gehad dan sinds hij naar Dubai is verhuisd? Ik dacht: die gaat naar Dubai en daar horen we nooit meer iets van. Het gaat heel veel over hem.”

Beau verpest tv-moment

Beau van Erven Dorens kapt Marc-Marie af en verhindert daarmee een potentieel zeer sappige mediaruzie. Beau: “Nee, maar daar woont-ie en hij werkt dan hier. We moeten hem natuurlijk wel een kans geven, want dat is wel een vent die veel humor in zijn lijf heeft.”

Vervolgens komt Marc-Marie niet meer terug op zijn Gordon-kritiek. Hartstikke jammer natuurlijk.

‘Te weinig persoonlijkheid’

Gordon heeft in het verleden regelmatig gehakt gemaakt van Marc-Marie. “In De Wereld Draait Door is hij succesvol omdat hij daar zijn steentje bijdraagt – solistisch gaat het hem een stuk moeilijker af. Te weinig persoonlijkheid”, zei hij bijvoorbeeld.

Het is een tv-verschrikking, vindt Gordon. “Wegzappen doe ik vooral bij Marc-Marie Huijbregts.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon letterlijk ziek wordt als sociale media worden afgeschaft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen