Angela de Jong (45) is in haar leven nog nooit dronken geweest

Angela de Jong is in haar 45-jarig bestaan nog nooit dronken geworden. Ze is wel eens aangeschoten geweest, maar daar houdt het dan ook op. “Ik gooi er dan net wat meer water tussendoor.”

Angela de Jong © RTL

Het is geen geheim dat Angela de Jong een conservatieve mediavrouw is. Ze is heel erg rechtlijnig en blijkt ook een sterke mening over alcoholgebruik te hebben. Daar gruwelt de opiniediva namelijk van. Zelf is Angela bijvoorbeeld nog nooit dronken geweest en dat houdt ze ook graag zo.

Nog nooit dronken

Angela vertelt aan NPO Radio 1 dat er geen kleine Bonnie St. Claire in haar huist. “Ik ben nog nooit dronken geweest en ik heb nog nooit drugs gebruikt. Ik ben wel eens aangeschoten geweest, maar niet verder dan aangeschoten.”

Waarom is dat zo? Angela geeft aan dat ze graag op alle momenten helder is en de controle niet graag uit handen geeft door verdovende of stimulerende middelen te gebruiken. “Ik ben niet iemand die graag de controle verliest. Dan stop je vanzelf en dan gaat er net wat meer water tussendoor.”

Angela krijgt de bibbers

Het is voor Angela niet duidelijk hoe het zou voelen om dronken te zijn. “Ik weet niet hoe het dan is als ik mezelf laat gaan, maar het feit dat ik ’s ochtends wakker zou worden en niet meer zou weten wat ik de avond ervoor zou hebben uitgespookt… Nee, dat is een van de dingen die ik niet hoop mee te maken ooit.”

Ze moet er echt niet aan denken. “Daar krijg ik echt spontaan de bibbers van. Dan is het heel makkelijk om die fles halverwege te laten staan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mol het aandurft om Angela de Jong uit te nodigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen