Linda de Mol gewaarschuwd voor ‘vieze Jeroentje’: ‘Door eigen vader!’

Linda de Mol is lang geleden al gewaarschuwd voor haar toenmalige nieuwe geliefde Jeroen Rietbergen. Door wie? Haar eigen vader John de Mol sr., die in 2013 kwam te overlijden na een lang ziekbed.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Zo’n vijftien jaar geleden, in 2007, kregen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een relatie met elkaar. In het wereldje stond hij volgens René van der Gijp tóen al bekend als ‘vieze Jeroentje’ en daar moet zij volgens critici van geweten hebben. Haar vader John de Mol sr. leefde destijds nog en waarschuwde zijn dochter Linda voor Jeroen.

Linda gewaarschuwd

Showbizzvriendin Tineke de Nooij weet dit uit eerste hand, vertelt ze aan de Story. “Het is zo geweest dat Linda de Mol door haar vader is gewaarschuwd voor Jeroen.”

Wat heeft hij gezegd dan? “Ik weet dat de oude John de Mol sr., die in 2013 overleed, Linda gewaarschuwd heeft voor dat hij een muzikant is en de meisjes zich op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Dat de verleidingen voor muzikanten heel groot zijn, en dat ze zich dat goed moest realiseren.”

Verschrikkelijk

Tineke vindt het heel erg dat Jeroen zijn Linda meesleurt de afgrond in nu zijn jarenlange seksuele wangedrag bij The Voice of Holland bekend is geworden. “Ik vind het verschrikkelijk voor Linda, die hele situatie waarin ze nu terecht is gekomen. Ik heb minachting voor alle mannen die hun vrouw op deze manier bedriegen.”

Zelf vindt de Story het overigens wel raar dat Linda zo lang heeft gewacht met het verbreken van haar relatie met Jeroen. “Zeker omdat het niet de eerste keer is dat ze door een man wordt bedrogen.”

Angst

De Story wijst erop dat Linda in haar leven nooit lang alleen is geweest. Nadat ze werd bedrogen door haar vorige partner, Sander Vahle, stortte ze zich al snel in Jeroens armen.

“Mogelijk heeft Linda haar Jeroen juist vanwege die angst om alleen te zijn altijd kunnen vergeven. Maar de beerput die nu is opengegaan zou de druppel zijn geweest!”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen