René van der Gijp na eng filmpje Arie Boomsma: ‘Hij is de weg kwijt’

René van der Gijp heeft het filmpje gezien waarop Arie Boomsma als een soort monster van Loch Ness door de wateren van Abcoude zwemt en kan maar één conclusie trekken. “Hij is de weg kwijt.”

Arie Boomsma en René van der Gijp © Instagram, SBS

Arie Boomsma was altijd al een beetje zweverig, maar tijdens de coronacrisis heeft hij zich ontpopt tot de dorpsgek van Abcoude. Na de jaarwisseling plaatste hij een nieuwjaarsgroet vanuit de ijskoude Gein-rivier tegenover zijn miljoenenboerderij in Abcoude. Het was een uiterst merkwaardig filmpje, dat door sommigen ‘heel eng‘ wordt genoemd.

Hele rare dingen

Ook René van der Gijp heeft het filmpje voorbij zien komen. “Ja, ik heb het meegekregen van Arie. Ik heb het idee dat Arie toch eens gewoon door zijn vrienden gezegd moet worden van: joh, weet je, pas nou op, je moet ook niet te ver gaan natuurlijk, hè?”, aldus de voetbalanalist op de VI-site.

Het wordt hoog tijd dat zijn omgeving ingrijpt, denkt René. “Want Arie gaat nu wel héle rare dingen doen. Ik weet niet wat corona met mensen kan doen, hè? Die Arie is natuurlijk ook zwaar getroffen door alles. Die gaat steeds gekker doen.”

Spectaculair

Dit soort onderwerpen zullen ook aan bod komen in VI Vandaag, de nieuwe dagelijkse talkshow van VI. “Ja, natuurlijk. Sowieso. Ik vind dat als we Arie laten zien, we het ook nog eens in de herhaling moeten laten zien. Het is wel spectaculair moet ik zeggen.”

Het programma, dat vanaf maandag dagelijks te zien is op SBS 6, moet een uitgelaten sfeer hebben. “De sfeer moet hetzelfde zijn als het in Zeist en Otterlo was.”

Fragment

Het fragment met Arie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u ook dat Arie Boomsma de weg kwijt is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen