Gordon afgekat door SBS-collega’s: ‘Het draait wéér om hem!’

Gordon wordt aangevallen in het eigen SBS-clubhuis. De mannen van VI Vandaag vinden, net als Angela de Jong, dat de entertainer zich heel narcistisch gedraagt in het programma Down the Road.

René van der Gijp, Gordon en Johan Derksen © SBS, William Rutten

Down the Road is een programma waarin jongeren met het syndroom van Down een roadtrip maken met een tv-presentator. In de Vlaamse versie is dat de veelgeprezen Dieter Coppens, maar de Nederlandse kijker moet het stellen met Gordon. Een verschrikkelijk slechte keuze, vindt Angela de Jong dat.

Aandachtsziek

Gordon omringt zich volgens Angela alleen maar met die downjongeren ter meerdere eer en glorie van zichzelf. De entertainer laat in het programma weer eens blijken hoe aandachtsziek hij is, sneert de opiniediva van het AD in een meedogenloze column. Die kritiek wordt nu gesteund door Gordons eigen SBS 6-collega’s van VI Vandaag.

VI-presentatoren Johan Derksen en René van der Gijp zijn het helemaal eens met Angela dat Gordon de focus in dit programma veel te veel op zichzelf legt. Eigenlijk zouden de jongeren de hoofdrol moeten spelen in het programma.

‘Gaat om Gordon’

René is er niet eens meer verbaasd over. “Het draait vooral om Gordon, maar dat weten we nu onderhand wel, toch?”

Johan: “Ik ben het eigenlijk wel eens met die column van die mevrouw van het AD.”

Wilfred Genee: “Angela de Jong.”

Johan: “Dat het echt om Gordon gaat die zijn imago wat op wil poetsen.”

‘Johnny is beter’

Johnny de Mol is veel beter in Down-tv, vindt Johan. “Ik heb Johnny de Mol dit zien doen en daar kwam het uit het hart. Dat was echt en die ging écht leuk met die kinderen om. En Gordon speelt een rol. Die hangt de leuke oom uit.”

De Vlaamse versie van Down the Road is volgens hem veel beter. “In deze sector doet die Belgische jongen het fantastisch.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen