Ben Affleck lijkt onder invloed tijdens interview met RTL Boulevard

Ben Affleck zat gisteren met een Skype-interviewtje in RTL Boulevard om een of andere film te promoten, maar kwam nogal troebel over. “Ik denk dat hij verdovende middelen op had.”

Ben Affleck en Eric de Munck © RTL

Het is geen geheim dat Ben Affleck zich meerdere keren in een afkickkliniek heeft laten behandelen voor zijn verslaving aan alcohol. Nu speelt hij een barman in de nieuwe film The Tender Bar. Daarover heeft hij een interviewtje gegeven aan RTL Boulevard-verslaggever Eric de Munck. Het resultaat werd gisteren uitgezonden in de showrubriek op RTL 4.

Verdovende middelen

Ben brabbelde onder meer iets over dat alles in Nederland zo goed geregeld is. Presentatrice Bridget Maasland na het item: “Ik durf het bijna niet te vragen, maar hoe sprak hij nou ‘The Netherlands’ uit?”

Eric: “Ja, het was een beetje… Het was 19.30 uur Nederlandse tijd en 10.30 uur Los Angeles-tijd. ’s Ochtends dus in Amerika. Ik had het gevoel dat hij, ja… Iets van verdovende middelen achter de kiezen had. Meer omdat hij toch een beetje met een zwabberende tongval praatte.”

Nog enigszins fris

Maar goed, vervolgt Eric: “We hebben hem wel eens slechter gezien in het verleden, dus hij zat er wat dat betreft wel enigszins fris bij.”

En wat vindt hij van de film? “Het gesprek met Ben Affleck was eigenlijk leuker dan de hele film. The Tender Bar is gewoon een hele lange zit. (…) Het is eigenlijk een script dat we al heel vaak gezien hebben.”

Een eerlijke mening in RTL Boulevard: ook wel eens verfrissend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eric de Munck is in RTL Boulevard verrassend eerlijk over de dronken tor Ben Affleck. Verfrissend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen