Arie Boomsma incasseert flinke sneer na talkshowoptreden bij M

Arie Boomsma is gisterenavond uit zijn sloot in Abcoude gesprongen om aan te schuiven in de talkshow van Margriet van der Linden. Een dag later levert dat hem een flinke sneer op in het AD.

Arie Boomsma © M

Sportschoolhouder Arie Boomsma en zijn net geverfde haar zaten aan tafel bij Margriet van der Linden om voor de zoveelste keer te pleiten voor de heropening van de sportscholen. “Want sporten is gezond”, vat Angela de Jong zijn verhaal samen in het AD. “En de rekeningen van Arie moeten natuurlijk ook betaald worden, maar dat zei hij er niet bij.”

Wegtrekker

Angela wil hiermee zeggen dat Arie gewoon handelt uit eigenbelang. Hij bewoont een miljoenenboerderij in Abcoude en als zijn sportscholen over de kop gaan, dan kan hij daar natuurlijk zijn biezen pakken. “Op zich had hij best een sympathiek verhaal”, zegt de opiniediva in het AD.

Máár: “Ik kreeg een wegtrekker toen hij op de vraag (niet van Margriet overigens, natuurlijk niet, maar van een andere tafelgast) of hij bereid is om QR-codes te controleren aan de deur, begon te sputteren over hoe belangrijk sporten is voor antivaxers.”

BN’er-gym

Daar heeft Angela geen enkel begrip voor. Volgens Arie zijn antivaxers over het algemeen laagopgeleid en dik, en die mensen wil hij niet weigeren. Angela: “Tja, alsof die laaggeletterden een Zuidas-salaris verdienen en zich het lidmaatschap van zijn luxe Amsterdamse BN’er-gym kunnen veroorloven.”

“Maar gelukkig voor Arie zat hij bij M, dus hoefde hij een dergelijke kritische vervolgvraag niet te vrezen”, besluit de opiniediva getergd.

Angela-column

De column van Angela, waarin ze ook nog uit haar slof schiet over de coronamening van René van der Gijp – kennelijk heeft ze die van Wilfred Genee nog niet gehoord, kunt u lezen op de AD-site.

Fragment

Arie bij M:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen