Vriend Famke Louise grapt op tv over zijn ‘grote’ geslachtsdeel

Famke Louise en Denzel Slager zijn tijdens een pretecho van hun aanstaande baby flink geschrokken. Ze dachten daar namelijk het geslachtsdeel al op te zien. “Net zo groot als dat van papa!”

Denzel Slager en Famke Louise © HLF8

De twee influencende realityfiguren Famke Louise en Denzel Slager zenden ergens een soapserie uit en die kwamen ze promoten in de talkshow van Johnny de Mol. Er werd een fragment getoond van een pretecho die het koppel heeft laten maken. Ze dachten op die echo het geslacht van de baby te herkennen.

Klein duimpje

Het bleek niet om het geslacht, maar het duimpje te gaan. Denzel: “Oh zo! Ik schrok. Ik dacht dat het duimpje iets anders was! Ik denk: die is nu al groot geschapen! Tjongejonge!”

Famke: “Ik schrok, want ik zag ineens iets. Het bleek een duim te zijn, maar ik dacht: ik weet het al.”

Gastheer Johnny de Mol daarop: “Had gekund!”

Appel valt niet ver

Denzel daarop glimlachend, verwijzend naar zijn eigen aubergine: “Had zéker gekund, ja.”

Johnny: “De appel valt niet ver van de boom.”

Denzel trots: “Nee, daarom! Hahaha!”

Even wennen

Hoe vindt Denzel het eigenlijk om continu gevolgd te worden door een camera? “In het begin is het wel even wennen natuurlijk. Het is even zoeken en je moet ook een klik vinden met de maker, maar je bent zoveel samen dat je ook een manier vindt om het te doen. Het voelt eigenlijk gewoon als een soort familie ofzo die erbij hoort.”

En gaat Famke weer muziek maken of blijft ons dat bespaard? “Ik heb even een stapje terug gedaan. Als ik bevallen ben dan ga ik sowieso rustig aan weer even de studio en mezelf weer opnieuw uitvinden. Dan ben ik sowieso wel van plan om nieuwe muziek uit te brengen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Famke Louise en Denzel Slager: interessant koppel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen