Topvangst voor Op1: Mark, Sigrid, Gert-Jan én Wopke in de show

Het is de talkshow Op1 gelukt om de leiders van de vier coalitiepartijen te strikken. Zowel Mark Rutte, Sigrid Kaag, Gert-Jan Segers als Wopke Hoekstra zitten vanavond in de uitzending.

Mark Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Gert-Jan Segers © Op1

De vier partijleiders Mark Rutte, Sigrid Kaag, Gert-Jan Segers en Wopke Hoekstra zijn vanavond te gast in een speciale uitzending van Op1 om te praten over hun coalitieakoord. “Live vanuit Hotel des Indes geven ze toelichting op de inhoud van het coalitieakkoord en vertellen ze over de moeizame weg daar naar toe”, zegt een woordvoerder van de talkshow.

Sven Kocklemann

Sven Kockelmann zal de politiek leiders als solopresentator flink doorzagen. “Hoe vonden ze elkaar alsnog na ruim een half jaar rollebollen over straat? Hoe is het vertrouwen in elkaar dan toch hersteld? En waar halen ze al dat geld vandaan om die enorme investeringen te doen in klimaat, onderwijs, wonen en veiligheid?”

Na afloop van dit grote interview, zal er in de Amsterdamse studio van Op1 worden doorgepraat onder leiding van het MAX-duo Elles de Bruin en Charles Groenhuijsen. Hun gasten zijn dan onder meer Joost Vullings, Xander van der Wulp, Ed Nijpels, Felix Rottenberg en Wouke van Scherrenburg.

Op1

‘Op1 met de vier partijleiders’ is vanavond om 22.23 uur te zien op NPO 1.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen